Tänään piti tulla koulusta kotiin ja kirjoittaa ilta gradua... mutta se jäi tältä illalta. Ystäväpariskunta Turusta on hiihtolomallaan täällä käymässä, niin tottahan toki heitä menin treffaamaan, kun soittivat ja kysyivät tulenko yllätysteelle heidän majapaikkaansa. No pitihän sitä lähteä maistamaan herkullista Houkutuksen täytekakkua ja onnittelemaan majapaikan omistavaa kaveriamme, joka valmistuu piakkoin maisteriksi.

Tämä ystäväpariskunta oli  ostanut uuden pelin nimeltään Battlelore. Se oli strategiapeli, mikä kerrankin oli ihanan lyhyt. Ei ollut ollenkaan kahdeksan tunnin loputtomalta tuntuvaa mättöä, vaan ensimmäisen peluukerrankin saimme kunnialla läpi 1,5h. Tietenkin sääntöjä tulee jatkossa paremmin opeteltua ja peli nopeutuu mutta hauskaa oli nytkin ja riittävän nopeaa. Peli on kahdelle hengelle tai kahdelle tiimille. Pelasimme kahdessa kolmen hengen tiimissä ja meidän akkavaltainen joukkomme voitti miestiimin. Touché! Mutta lautapeliharrastajille.. varmasti kokeilemisen arvoinen! Mie ainakin tykkäsin, vaikka sotapelejä vähemmän pelaan.

Nooh..  Ainakin ulkoilua tälle päivälle tullut, kun käveltyjä kilometrejä kertyi plakkariin suunnilleen 14. Nyt sitten yksi kouluhomma vielä nopeasti läpi tekemään ja pääsee nukkumaan, kun aamulla kello soi jo 6.15.