Löysin aivan ihanan sivupohjan Lothyrilta, minkä toivottavasti sai ottaa käyttöön. Ainakin siellä oli koodit näkymässä jokaiselle ja jätin kommenttiakin eli tietää tulla tivaamaan, jos asia ei sovikaan. No en tiedä, toimiiko tausta joka selaimella oikein. Toivottavasti, mutta jos ei, niin valitan tapahtunutta, sillä en nyt aivan hetkeen ala edes miettimään, kuinka itse tekisin. Tuo taustakuva ilmentää paljon myös kiinnostuksenkohteitani, kun fantasia kirjallisuudessa, peleissä jne. on minulle tärkeää.

Eilen oli tosiaan viimonen esitys näillä näkymin pitkään aikaan ja juhlittiin tapahtumaa menemällä pitsalle. Oli kyllä hyvää pitsaa, kun pitkästä aikaa söi. Tosin seuraavan kerran pitää muistaa tilata fantasiapitsa, ikinä ei saa niin hyvää pitsaa, kuin mitä silloin, kun itse valitsee täytteet. Nyt otin Opera specialin Muuten oikein mainio, mutta tonnikalaa pitää olla oikeasti vähän tai se maistuu läpi pahasti nin kuin eilen kävi.

Tänään onkin ollut apaattisempi päivä. Iski aamulla ikävä poikakaveria eikä oikein saanut mitään aikaiseksi, paitsi lähdettyä lopulta luennolle. Mutta siellä sentään oli mukavaa. Ihan kiva käydä aina yliopistolla, kun tulee samalla käveltyä kaikkiaan 9 km eli sinne ja takaisin. Mielikin siinä piristyy. Nyt sitten pitäisi gradujuttuja alkaa vääntämään. Huuh. No ei kun kuulokkeet korville ja haastatteluja purkamaan.