Tulipa pitkästä aikaa nukuttua normaalit yöunet. Viikolla tuntuu olevan niin kiire, että yöunet jäävät vajaiksi lähes poikkeuksetta. Sitten tunnen itseni jatkuvasti väsyneeksi ja ärtyneeksi ja silmiä polttelee, kun niitä ei saa lepuuttaa. No eilen illalla menin nukkumaan jo kymmenen jälkeen tai no yritin katsoa yhtä jaksoa olipa kerran elämästä, mutta ei siitä mitään tullut. Nukahdin kesken kaiken. Yöllä tosin heräsin siihen, että kone ja dvd on päällä, ne vain sammutin ja takaisin nukkumaan ja aamulla vasta puoli yhdeksältä heräilin. Eli kertoo jotain väsymyksestä, kun nukuin normaalia pidemmät yöunet tuosta vaan. Ehkä jatkuva stressaaminen väsyttää vielä normaalia enemmän, kun hermoilen noita kouluasioita päivittäin. Minä olenkin alkanut harkitsemaan listan tekemistä, mitä teen, kun valmistun ja minulla on aikaa.. Siitä listasta tulee kyllä pitkä, että kiirusta olisi sitten listan lyhentämisessä hiljalleen.

No tänään saa sitten kotona tehdä hommia, kuten huomenna ja ylihuomenna. Nyt ei edes niin paljoa väsytä, joten voisi kohta alkaa kouluhommia väsäämään, kunhan haen pyykit pesukoneesta ensiksi. Ovat alhaalla pyörimässä paraikaa. Saa nähdä saanko gradusta sellaisen toukokuun puoliväliin mennessä, että sen voi jättää tarkastukseen ja valmistua kesäkuussa, vai meneekö valmistuminen heinäkuulle. No pitää tilannetta katsella lähempänä ja hakea kesän opintotukia sen mukaan sitten.

Niin ja olisihan se ihana ajatella, että kun valmistuu, niin pääsisi jonnekin matkalle. No en edes haaveile moisesta, koska siihen tarvittaisiin täpäkkää, jota ei minulla ole pennin jeniä ylimääräistä. Tosin kysehän on vain valinnoista, sillä tuhlaan ylimääräiset rahani partioleiriin, minn menen heinäkuussa oleilemaan lähes kahdeksi viikoksi. Se on sitten se minun lomani. Kyllä tuokin leiri rahaa syö, kun osallistuminen maksaa jotain 200e + matkat, että sellaisen pienen lomareissun verran. Ja sitä varten pitää ehkä uimapukukin ostaa. Huomasin meinaan viime kesänä, kun uin vanhalla uimapuvulla, niin se laajenu vedessä ja tippui päältä, kun nousin ylös. Voisi aiheuttaa noloja tilanteita vieraiden seurassa käytettynä. No onhan uimapuvulla ikää jo 10 vuotta, että ehkä se voi asiaan vaikuttaa ettei kangas ole enää joustavaa.