Olipa  kiva käydä Kajaanissa pitkästä aikaa partion merkeissä. Kun näin vanhoja tuttuja, oli kuin olisimme siinä pisteessä, missä viimeksikin eli höpöteltiin, leikittiin ja vaihdettiin kuulumisia. Tuli ulkoiltuakin kunnolla, kun lauantaina olin pihalla 6.30-20 tai no ehkä 1h tuosta ajasta olin sisätiloissa.. Onneksi oli mukavan aurinkoinen ilma eikä sadellut vettä. Tuli sitten lasten kanssa leikittyä ja me vanhemmatkin otukset innostuimme heittelemään lumipalloja ja uittamaan toisiamme kilpaa. Mutta leikkiminenhän on hyvästä ikään katsomatta. Pitää ainakin mielen virkeänä. :)

Näin myös kosolti sukulaisia, kun perjantaina käytiin isän kanssa isotädin luona sekä vierailin nopeasti vielä kahden tätini tykönä samana iltana. Lauantaina menen sitten äiti luo yöksi ja näin siellä veljeäni, joten tuli sitten sukulaisia ja kavereita nähtyä. Oli muuten herkkua, kun ikä oli hakenut savustamosta kylmäsavustettua hirvelihaa.. Todella hyvää ja äkkiä palat hävisivät, kun ulkosalla eväitä söin lauantaina. Onneksi sain muutaman palan mukaani ja ovat nyt pakkasessa odottamassa siirtoa Helsinkiin. En vain oikein tiedä, miten saisin ne kulkemaan ilman, että sulaisivat matkalla.

Tiistain pääsen sitten pitkästä aikaa Helsinkiin poikaystäväni luo. Ihanaa! vielä kun keskiviikon ja torstain saan viettää mieheni ja ystävieni kanssa, niin odotan tulevaa viikkoa innoissani. Pitäisi vain keksiä, mitä sitä leipoisi nyyttäreihin. Vadelmapiirakkaa olen ajatellut, mutta ehkä jotain muutakin.. Olisiko kellään hyviä ideoita, mitä suolaista tai makeaa voisi tehdä, mikä ei kamalan työlästä olisi valmistaa? esimerkiksi munkit taitavat olla hieman liian hitaita tehdä, että ehtisin niitä leipoa keskiviikkona päivästä.