Nyt on jo torstai.. Tosi nopeasti kulunut alkuviikko ja loppuviikkokin hurahtaa varmaan vauhdilla, kun huomenna lähden töistä suoraan partioviikonloppuun. Tosi kiva, kun siellä näkee kavereita, joita ei hetkeen  ole nähnynnä. Nyt on viemisiäkin heille. Olen töistä saanut ottaa joitakin karkkeja vapaasti, niin jokainen saa pienen pussukan. Hehee.. mie olen pian namu-täti. Kerään omaa karkkisäkkiä myös miehen pojalle. Häntä odottaa suklaisa yllätys sitten, kun nähdään. Tosin on miulla omakin karkkisäkki, joka hiljalleen karttuu, vaikka joku kumma sieltä käy silloin tällöin syömässä.

Vähän jännittää, sillä nyt minun gradu on tarkastuksessa. Eilen tuli kirje yliopistolta, jossa ilmoitettiin tarkastajat. Seuraavaa kirjettä yliopistolta onkin paljon pelottavampi avata, sillä siinä voipi olla arvosana lopputyöstä. Toivon, että menisi läpi, mutta olen kuitenkin pettynyt, jos siitä tulee approbatur. Tiedän kyllä, etten ole kovin akateeminen ihminen ja tutkija en ollenkaan, joten lopputyön valmiiksi saaminen oli pieni ihme sinänsä. No tässä hermostuneena odotellaa tuloksia.. huoh!

Tuli sitten katsottua Doom äsken miehen kanssa. Oli kyllä aika huono elokuva, mtta enhän tykkää peleistäkään. Vähän vähemmän räiskettä ja enemmän juonta, niin olisi ollut hyvin mielenkiintoista. Nyt vielä pakkaamaan huomista varten.