Hurr... tänään ei kello ollut soimassa ja sain nukkua niin pitkään kuin tahdoin, joten nousin kahdeksalta. Kahdeksalta aamulla! Häh? Mie en ikuna ole vapaapäivänä noussut noin aikaisin tai en ainakaan pitkään aikaan ja vielä ilman kelloa. Ilmeisesti aikaiset herätykset töihin vaikuttavat kyllä jotenkin miun sisäineen kelloon, kun en nuku niin myöhään ja alkaa aiemmin väsyttämään.

Eilinen oli kyllä kiva päivä. Muistoksi tuli hienoja kuvia ja kipeä olkapää. Mehän kierrettiin kaikkihurjat laitteet, niin joku noista kieputtajista jysäytytti olkapääni suojaukseen. Kyllä ei päätä paljon paleltanut, kun mennä tohellettiin rakettiin ja kaikenmaailman vempeleisiin, mutta kivaa oli ja aika hurahti kamalaa vauhtia. Edes iltapäivällä alkanut sade ei meitä hidastanut, vaan laitteissa käytiin iltaan saakka. Vain hattaransyöntiä sade vaikeutti, kun se sulaa sateessa nopeammin. Piti siis ahmaista se suuhun nopsempaan kuin normaalisti. Hyvää oli kyllä, kun nyt ei varmasti saa hattaraa aikoihin.

Tänään sitten poikaystävä saapui takaisin pohjosesta. Katseltiin tuossa indiana Jones ja tuomion temppeli. Se on kyllä hieman hölmö elokuva ja huonoin tuosta indy- trilogiasta. Mutta kyllä sitä silti katsoo, kun seikkailuelokuvat ovat hauskoja seurata. Ehkäpä ensi viikolla katsellaan sitten viimonen osa trilogiasta, jos joku ilta ennätetään.