Mie muutan! Se nyt ei varmaan tullut ylltyksenä niille, jotka ovat tätä blogia lukeneet aiemmin, mutta mie muutankin pian! Se ehkä on jo uutta tietoa. Tänään mieheni soitti Kittilästä, että sai lomaa töistä 4.-12.12. eli tuona aikana me pakkaamme Helsingin elämämme kasaan ja viemme sen mukanamme Kittilään. Sieltä pitää vielä oma koto löytää muuttoa ennen, joten mies saa hieman kysellä ensi viikolla. Kunnan asuntoihin kyllä pääsee, mutta kunnan asunnot.. öh.. hienovaraisesti sanottuna niitä asuttavat usein ne laitapuolen kulkijat ja  ongelmaiset ihmiset. Joten kovin rauhallista ei niissä varmasti tulisi olemaan. No toivottavasti joku pieni kiva kolo löydetään, mihin miehen normaali tavaramäärä ja miun megalomaaninen romumäärä saadaan mahdutettua. Hän kyllä ehdotti lentokenttähallia tavaroilleni.. Ehkä se kuitenkin on liian kallista hankkia. ;)

Nyt siis nää reilu viikko aikaa miekkosen tänne tuloon. Eli hommaa onkin sitten kosolti. Pitää siivoilla täällä hieman, leipoa tulevia kemuja varten ja touhuta muutenkin. Mutta kyllä sitä onnessaan tekeekin, kun niin pian jo nähdään. Tässä on kuiten 1,5 viikkoa oltu jo erillään ja sekin aika on kulunut pitkältä, mutta tieto näkemisestä auttaa toiset 1,5 viikkoa kestämään odottamista. Onneksi minulla on mahku nähdä täällä myös kavereitani ja ystäviäni, joten hekin piristävät iltoja. Niin monta henkilöä pitää tavata ennen lähtöä.

Ai niin.. Kuten kaikki varmaan jo tietävätkin, niin täällä on lunta. Ihan huippua! Saan ensimmäistä kertaa esimakua lumesta, koska sitähän Kittilässä sitten riittää. Hassua sinänsä, etä partiokaverit ovat iloisia, että pääsen sinne ja monet ei-partiolaiskaverini ovat taas kauhuissaan, kun muutan keskelle ei mitään. Mutta en mie pelkää, jännitän ehkä, mutta innolla odotan kuitenkin. Onhan siellä kuiten miehen sukua, joten tuttuja valmiiksi minullekin. Sitten jos löytää kivan työpaikan, niin sitä kotiutuu vielä paremmin. Mie laitoinkin tänään pare hakemusta menemään ja huomenna ajattelin soittaa yhdestä työpaikasta sekä laittaa vielä yhden työhakemuksen etenemään. Löytäisi jotain hommaa alkuun, niin sitten voipi siellä alkaa katselemaan paremmin. :)