Nonni.. Nyt sitten asutaan Helsingissä. Tai olenhan mie asununna täällä jo pidemmän aikaa, mutta pian tulee viikko täyteen siitä, kun luovutin asuntoni Joensuussa. Muutto meni kyllä hyvin, vaikka olihan se rakas tehdä kaksin. Muuton seurauksena miun jalat olivatkin ihan tukossa ja meni useampi päivä, että pohkeet alkoivat tuntua normaaleilta. No paranemista nopeutti pikkumies, joka täällä oleili, joten hänen kanssaan tuli touhuttua ja liikuttua.

Oli muuten hauskaa puuhastella, kun poitsu oli täällä. Pääsin käymään Huimalassakin, mikä on seikkailuhalli lapsille. No onneksi he ovat ajatelleet aikuisiakin, joten minäkin pääsin ryömimään labyrinttiin ja loikkimaan trampoliinilla. Tuli kyllä todella kuuma, mutta oli kyllä mielettömän hauskaakin. Harmi ettei tuommoisia paikkoja ollut miun lapsuudessani.

Eilen tuli muuten sählättyä kunnolla. Olin ostanut punaista maitoa, että teen karjalanpiirakoita. No puuron keitto sujui ongelmitta, mutta taikinaa tehdessä sotkin jauhot ja vellit sekaisin, joten ruisjauhojen sijaan kuoritaikinaan menikin mannahiutaleita. Ihmettelinkin taikinan vaaleaa sävyä, mutta en silloinkaan heti tajunnut, että jotain oli vialla. Kun laittelin jauhopusseja takaisin kaappiin älysin käyttäneeni vääriä jauhoja. No vehnäjauhot olivat niin vähissä, että en voinut edes uutta kuoritaikinaa tehdä, joten tein sitten mannapiirakoita. Täytyy kyllä sanoa, että olivat ne syötäviä, mutta aika puuroisen makuisia. :D No onneksi pidän sekä riiis- että mannapuurosta, niin eiköhän nuo tule syötyä.