Ulkona taas to-osi talvinen ilma.. Eli tuulee mahdottomasti ja vettä sataa. Pöhpöh! Ei sellainen peli vetele, että joulukuun tullesa vettä sataa. En minä tykkää yhtään. Pitää ollaa kunnolliset vuodenaikojen vaihtelut, niin kasvit tykkää ja minäkin. Muuten tänne pukkaa kasvitauteja nykyistä enemmän ja alkaa mettät, eläimet ja muut kärsiä. Itselläni on hyvä tilanne, että reilu viikko tätä ja sitten päsee lumen keskelle joulua valmistelemaan, mutta eipä minun hyvä tilanteeni kyllä täkäläisiä piristä.

Tosin eivätpä kaikki kyllä kylmästä nauti. Entinen työkaverini oli onnellinen, kun ei ole kylmä. Sanoin hänelle, että kylmästä selviää, kun pukeutuu lämpimästi, mutta hän ei halunnut pukeutua lämpimästi. Ööh! No sille ei sitten voi kyllä mitään ja silloin varmasti haluaa lämmintä olevan.Itse kyllä mielihyvin laitan kylmällä pitkikset jalkaan ja olen vain iloinen siitä, että on keksitty näppäriä vaatteita pitämään kylmää loitolla. Nyt kyllä haaveilen tosin vain uusista toppahousuista. Minun vanhat on ostettu lukioaikaan ja menevät vielä kyllä jalkaan, mutta alkaahan ne olla kuluneet. Pitänyt kaksi talvea jo uusia niitä, mutta eivät toppahousut kyllä mitkään ilmaiset ole, jos hyvät haluaa. Noh sen näkee sitten uusinko tänä talvenakaan, vai tuleeko pakkotilanne uusia, kun edelliset kuluvat puhki.

Tänään on sitten ikeatreffit tiedossa. Eilen olin siis kampaajalla sekä kaupungilla ystäväni kanssa ja rahhaa paloi. No sain ostettua joululahjoja kyllä, että niitä ei oikeasti puutu enää kuin muutama. Hyvä niin. Mie vainjotenkin innostun aina hankkimaan kamalasti lahjoja ja se on huono yhdistelmä köyhälle. No onneksi satuin kauppoihin, missä oli kyllä kivoja alennuksia, joten sain jotain normaalia halvemmalla. Tänään ei kyllä saa Ikeassa tuhlata paljon, mutta pitääjoitain halpoja tarjoilukulhoja sieltä löytää ittelleni. Toivottavasti ei kamalasti paljon muuta sentään mukaan tartu. :D Mutta kivaa, kun entinen luokkakaverini ja opiskelutoverini lähtee mukaan, niin ei tarvihe yksin toljailla isossa liikkeessä.