Huuh.. Vierähti muutama päivä taas etten ole blogiani ehtinyt päivittämään. No syykin on selvä. Tässä on ollut niin kiirusta, että aika on ollut kortilla suunnilleen. Viikonloppuna juhlin siis gradun valmistujaisia. Niitä varten meni viime viikko sitten siivotessa ja leipoessa, mutta sain kaiken valmiiksi ja vain pienin myönnytyksin. Kakkupohjaa en uskaltanut lähteä leipomaan, jos se olisikin epäonnistunut, joten sen hankin valmiina. Muuten tein kaikki suolaiset ja makeat piirakat itse sekä sämpylät ja karjalanpiirakat. Vieraita tuli paikalle kaikkiaan kymmenkunta, mutta se oli oikein hyvä määrä. Mahduttiin kaikki olemaan hyvin olohuoneessa ja jutustelemaan sekä leikkimään.

Sitä en tiedä, mitä vieraat tykkäsivät, mutta itsellä oli ainakin hauskaa katsella, kun yrittivät rikkoa liian ohuella kepillä piñataa. No lopulta se hajosi hieman ja ainakin tipahti lattialle, jolloin sen sisällä olleet karkit ja muut herkut levisivät poimittaviksi. Hävisiväthän nuo kaikki herkut sieltä lattialta vieraiden kätösiin ettei ainakaan itse tarvinnut niitä keräillä.

Lauantaina sattui myös ikäviä. Nimittäin sain avokiltani valmistujaislahjaksi pari peliä xboxiin ja kovin suunnittelin pelaavani niitä sunnuntaina, niin eihän se onnistunut. Typerät xbox hajosi täysin lauantaina eikä enää suostu käynnistymään. Onneksi vehje hajosi nyt, sillä siinä on vielä kuukausi takuuaikaa jäljellä, joten saamme uuden koneen vielä takuuajan sisällä, kunhan mies saa lähetettyä härkin huoltoon. Mutta nyt sitten ei saa pelailla ollenkaan, joten joudun odottamaan pitkään ennen kuin pääsen testailemaan Lego Indiana Jonesia tai Kung-Fu pandaa. Onko kukaan muuten nähnyt jälkimmäistä elokuvana? Onko katsomisen arvoinen? :)

No tänään on sitten kotipäivä. Eilen kävin Sokoksella haahuilemassa ja matkaan tartui muun muassa hirveä määrä meikkejä. Perustelen itselleni tuhlausta sillä, että Lapissa ei pääse sitten heti ostamaan meikkejä, joten pitää varata niitä yllin kyllin mukaan. Samalla perusteella kävin ostamassa reilu viikko sitten uusia paitoja ja vielä haluttaisi ostaa Ginasta yksi tai kaksi paitaa lisää. No huomenna menen Itäkeskukseen asioita hoitamaan, joten täytyy miettiä, hankinko vielä muutaman paidan vai en. Pitäisi pakata, mutta jotenkin tekee kamalasti mieli valkosipulisämpylöitä.. Joten taidan niitäkin yhden satsin leipoa tänään, niin on jotain leipää syötävänä.