Ja kaikkea tuntuu tapahtuneen. Itse asiassa olin käymässä tällä viikolla muutaman päivän Helsingissä moikkaamassa sukulaisia ja kavereita. Yövyin siellä muutaman yön ensin ystäväni luona ja sitten tätini luona Suomenlinnassa. Ilmat olivat kyllä vallan ihania vierailuni aikana ja tulipa nähtyä jopa veljeäni ja äitiä. Keskiviikkona matkasin helsinkiin aamusta ja näin siellä äitini heti. Hänen kanssaan sitten ostimme rippilahjan serkulleni, joka pääsee itse asiassa tänään ripiltä. Harmi kun ei nyt ollut mahdollisuutta mennä Kajaaniin hänen juhliinsa. Keskiviikkona helsinkiin saapui myös veljeni, jota meninmme vastaan äidin kanssa ja sen jälkeen kiiruhdimmekin syömään pikaisesti enen kuin äidin piti lähteä kohti lentokenttää. Hän kun oli vain ohikulkumatkalla, kun oli menossa lomailemaan laivalle ja Grönlantiin.

keskiviikkona näin iltapäivästä sitten kaverianikin, jonka luo minun oli tarkoitus mennä. Itse asiassa, kun odottelin häntä kolmen sepän patsaalla exäni sattui myös soittamaan. Hän ei itse asiassa tiennyt minun olevan Helsingissä, kun en ollut välittänyt kerto asiasta, mutta kerroin sen puhelimitse, kun hän luuli ystäväni oleilevan Turussa. Nooh mutta emme kauaa jutelleet, kun ystäväni jo saapuikin ja lähdimme matkaamaan kohti hänen asuntoaan. Siellä sain sitten herkullisinta ruokaa.. Hää teki minulle ja avomiehelleen ateriaksi linssimuhennota ja umm.. (nyt unohtui nimi täysin) etelä-amerikkalaista ehkä hieman riisin tapaista juttua, mitä ole aiemminkin syönyt, mutta en vain muista nimeä. Mutta ruoka oli herkullista. Ajattelin, että pitäisi ehkä itsekin kokeilla linssien syömistä kotona. Olisivat terveellistä ruokaa ainakin.

Illan vietimme rauhallisesti heidän luonaan. Itse asiassa pelailimme erilaisia lautapelejä ja se oli todella mukavaa. Aluksi testasimme Dominionia ja se oli uutukainen peli minulle. Peli-idea toimi kyllä hyvin, joten tykkäsin kovasti ja mietin jopa pelin hankkimista itselleni joskus. Sen jälkeen pelailimme erät vielä Settlers of Catania ekä Carcassonnea, joten monenlaisia pelejä tuli illan aikana käytyä läpi.

Torstaina sitten olikin herkuttelua luvassa. Ensiksi menin lounastreffeille samaisen ystäväni kanssa intialaiseen ravintolaan ja ruoka oli niin taivaallisen hyvää. Se oli kanaa ja riisiä ja jotain ehkä linssimuhennosta ja todella herkullista, vaikkakin hieman tulista. Mutta ravintola oli myös todella viehättävä, joten ehkä piipahdan siellä joskus uudestaankin. Lounaan jälkeen näin sitten veljeni, jonka kanssa kiertelin kauppoja muutaman tunnin ajan. Sain häneltä taas lahjan Lautapelit.fi:stä ja tällä kertaa pelin nimi oli Mystery of the Abbey. Sen pitäisi olla Cluedon tapainen rikoksen selvittämispeli. Pitää lukea ohjeet tarkemmin ja pelata sitä sitten joku päivä.

Tortaina näimme sitten illemmasta tätini myös kaupungilla, jonka kanssa menimme kiinalaiseen syömään. Siellä tuli sittem syötyä ankkaa, kanaa ja härkää ja täytyy kyllä sanoa, etten liiemmin tykännyt ankan mausta. Se ei vain ollut hyvää minusta. Mutta muuten ruoka oli kyllä maittavaa vaikkakin täytyy sanoa, ettei voittanut aiemmin syömääni intialaista ruokaa, ainakaan tällä kertaa. Aterian jälkee menimmekin sitten porukalla Suomenlinnaan, misä tätini asuu ja miekin yövyin sillä sitten. Perjantaina vielä näin kaveriani muutaman tunnin ajan, kunnes lämmin linja-auto ja kotimatka jo kutsuivat.

Oli kyllä ihan mukava visiitti Helsinkiin, mutta yhä vahvemmin tuntui, että en mie siellä haluaisi asua. Viihdyn paljon paremmin Turussa, jos pitää Suomen kaupungeista päättää. Tosin olen alkanut myös miettiä, josko joskus asuisin myös ulkomailla, mutta sitten pitäisi keksiä, mitä siellä tekisin työkseni. Mutta nooh.. tässä nyt muutenkin taas muuttuu asioita miun elämässä, joten pitää vähän miettiä, mitä tekee.