Tuntuu, että aina olen menossa. Maaliskuuksikin joka viikonlopulle sovittu meno ja välillä viikollekin, että kaikkii paikkoihin ennätän. Voisin alkaa pitää pian junaa kolmantena kotinani, kun lähes viikottain sielläkin kymmenisen tuntia vietän (joskus jopa enemmän). Harmi vain, ettei mitään alennuksia saa vr:n kanta-asiakkaana. Tieten voisi ostaa kymmenen kerran lipun tms, mutta se on suuri raha kerralla investoida. Harvoin miulla millään hetkellä sellaista määrää lompakossa on ja siinäkin saisi vain hmm.. oliko yhden matkan ilmatteeksi vai halvemmalla? Kesällä sentään se lomapassi on hieno juttu. Siinä oikeasti säästääkin. Harmi vain, että sitäkään ei saa kuin kesäkuukausina. Ehkäpä tämä tilanne joskus muuttuu, etten puolta tuloistani hassaa aina vr:lle.

Ei nuo maaliskuun matkat sentään kaikki ole lomareissuja, vaan ihan muutama viikonloppu on pyhitetty kokousmatkoille. Olen eräässä nuorisojärjestössä järjestöaktiivina, joten se työllistää minua tehokkaasti aina välillä. Olen ko. järjestöstä useamman vuoden tauollakin opiskelujeni aikana mutta niin vain veri veti takaisin. Ei sitä poissa malta pysyä, kun on nuoresta pitäen tottunut olemaan mukana. Ja taidan muutenkin olla aikamoinen touhottaja. Pitää aina joka paikkaan nokkansa tunkea ja kokeilla kaikkea. Tosin parempi niin, etten sisällä vain istuksi ja näivety ittekseni.

Nyt on kyllä aika seesteinen olo. Sai nukuttua yöllä tosi hyvin ja sikeästi niin aamukin lähti paljon paremmin käyntiin. Nyt kun vielä  sai hieman tuoretta kanasalaattia syödäkseen, niin mikäs tässä on ollessa. Saapi lokoisasti odotella viikonlopun tuloa. Ihanaa perjantaita ihmisille ja toivottavasti teillä on yhtä kepeän iloinen mieli, kuin minulla tällä hetkellä. :)