Nyt sitten alkoi loma tai onhan sita kestanyt jo muutaman tovin eli eilen saavuin Yhdysvaltoihin. Tulomatka oli kylla raskas, kun konetta piti vaihtaa kolme kertaa ja Pariisissa oli viela kaksinkertainen turvatarkastus niin, etta lennon lahto myohastyi yli tunnin. Muutenkin siella oltiin tosi tiukkoja ja tuntui, etta turvatarkastajat eivat edes paasta koneeseen, kun kyselivat kaikenlaisia kysymyksia. Lopulta kuitenkin paastivat ja amerikassakin leimasivat passin, vaikka en muistanutkaan osoitetta aivan tarkalleen, missa taalla oleilen.

Kuitenkin aikaa vierahti sen verta kauan passintarkastuksessa ja kadonnutta laukkua selvitellessa, etta myohastyin alkuperaiselta lennoltani Albuquerqueen. No minut buukattiin onneksi heti seuraavalle, mutta olin huolissani siita, etta oltaisiinko minua vastassa, kun myohastyin alkuperaiselta lennolta. No onneksi oltiin ja viimeinen lentomatka meni viela nopeasti, kun juttelineraan paikallisen tyton kanssa.

Onneksi ensimmainen yo vietettiin motellissa (joka oli kuin elokuvista :o) Albuquerquessa, koska tana aamuna piti sitten lahtea Wal Martiin hankkimaan vaatteita, kun matkalaukusta ei ollut mitaan tietoa (eika ole edelleenkaan). Sielta sitten ostelin halpoja vaatteita, etta on jotain paalle pantavaa seka shampoita ja kaikenlaista muuta tarkeaa, mita voi kuvitella tarvitsevansa muutaman paivan aikana. No ok.. en olisi valttamatta tarvinnut housuja ollenkaan, mutta hei uudet farkut maksoivat 12 dollaria!!! Siis ihan huippuedullista, joten matkaa tarttui niita muutama pari seka sammarit, kun eivat olleet hinnalla pilatut nekaan.

Ostoksien jalkeen alkoi sitten matka pitkin Route 66 kohti Pinonia, missa tulen oleilemaan enimman osan ajasta. Pinon on intiaanireservaatti, joten taalla patevat eri saannot kuten esim. se, etta alkoholi on kielletty taalla, mutta eras huumaava yrtti on sallittu, joka on reservaattien ulkopuolella kielletty. Huumaavaa yrttia kaytetaan muun muassa perinteisissa menoissa, joten siksi se sallitaan Pinonissa. Alkoholi taas on ielletty sen vuoksi, etta monilla alkuperaiskansaan kuuluvilla on ongelmia sen kanssa. Kun ei ole toita kaikilla, niin helppo sitten juoda alkoholia ajankuluksi.  Se pieni patka, joka ajeltiin Route 66 pitkin tanne Pinoniin oli muten huikaisevan kaunista maisemitaan, etta juu suosittelen kylla ainakin uutta Meksikoa vierailukohteeksi. Mutta pian kertoilen kuulumisia edempana taasen.