Vähänkö laiskotti eilen. Kun olisi mahku tehdä monta hommaa, niin se aloittaminen on vain vaikeaa. Kyllä sitä sitten tulee touhuttua, kun homma lähtee käyntiin, mutta se aloittaminen. Kraaf! Toisaalta onhan se kiva, ihan yöpaidassa hissutella pitkälle päivään, kun ei ole kiirus. Välillä näin.

Eilen kyllä meinasin hermostuakin, sillä miun silmälasit hajosi. Menivät kahteen osaan, kun ruuvit pettivät. Helppohan se olisi korjata, mutta kun ruuvit pyörivät tyhjää koloissaan, kun jengat menneet. Nyt on sitten teipillä korjattu miun lasit. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että minnekään en sitten lähde näiden lasien kanssa enää, vaan pitää alkaa piilareita pitämään aina kun olen talon ulkopuolella. Tulipahan sitten tehtyä niistäkin lopulta tilaus, kun oli pakko. Nyt mie mietin, että saisinkohan jotenkin vakuutuksen piikkiin nämä lasit, koska kai näissä joku valmistusvika on , jos jengat kuluvat pois noin helposti. Pitää vähän selvitellä. Tosin samasta paikkaa en kyllä haluaisi enää silmälaseja, mistä nämä ostin, jos kerta eivät kestä kauaa ja hinta kuitenkin hipoo pilviä.

Nyt kai sitä pitäisi jotain tehdä tänään.. Vaikka sitä viimosta kouluhommaa. Sen kun saisi valmiiksi, saisin kandin tutkinnon ulos. Niin vähästä se on kiinni, mutta laiskottaa. No kattellaan, mitä sitä aikaansaa tänään ennen kuin pitää sitten lähteä keskustaan tapaamaan kaveriani. Tosin näemme vasta kuudelta, joten koko päivä tässä on aikaa puuhata kaikenlaista.