Huuh.. Aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta ei tässä mitään vakavaa ainakaan kuulu. Edelleenkään ei töistä ole tietoa, mutta hakemuksia olen kyllä laitellut kouluille ja muihinkin kiinnostaviin töihin. Jospa niistä joku tärppäisi. Olisi kivaa vaihtelua tas elellä arkea ja käydä töissä. Ainahan mie olen tykännyt arjen elämisestä, niin siksi sitä kaipaakin. Ja heh.. on tuohon töissä käymiseen ihan raadollisempi syy. Miulla on nimittäin pari juttua mielessä, mihin haluaisin rahaa säästää ja sittemmin tuhlata. Ehkäpä niistä kertoilen syksymmällä lisää, kun asiat selviää...

Ihanaa, kun nyt on lopultakin puhtaat ikkunat. Piti  jo eilen tuo homma tehdä,  mutta tänään lopultakin sain sen aikaiseksi. Eilen oli sellainen masispäivä, että teki mieli vain öhvöttää ja niinhän mie lähinnä teinkin. No yhtä lahjaa sain sentään tehtyä eteenpäin ja siihen olin tyytyväinen. Kyseessä on siis näitä miun käsityöväännöksiäni, joka tulee tällä kertaa lahjaksi. No onneksi vielä ei ole kiirus sen valmistumisen kanssa.

Tässä on viime aikoina tullut pelailtua lautapelejä paljon. Se on ollut tosi mukavaa ajanvietettä kaveriporukalla. On voinut pelata vähän pidempäänkin kestäviä pelejä, kuten Galacticaa, kun ei ole ollut immeisillä niin kamala hoppu vielä. Nyt kun useimmilla työt ja touhut alkavat, niin tulee harvemmin sitten nautittua lautapeleistä, mutta pitää välillä yrittää houkutella ihmisiä niiden pariin, että tulisi pelattua enemmän noita muin uusia pelejäkin.