Huuh.. Eilen oli sitten synttärit ja vuosi napsahti lisää plakkariin. Tosin ei sitä nyt niin kamalasti tullut edes juhlittua. Töissä meni iltapäivään saakka ja sen jälkeen kävin pitkästä aikaa kaupungilla shoppailemassa. Mukaan tarttui muutama hiekan värinen Iittalan lasi, juustoja Stockkalta sekä hieman meikkejä Sokokselta. Puhelinta kävin myös kahtelemassa mutta en mie sitä vielä löytänynnä. Miun puhelimen tärkein ominaisuus taitaa olla halpuus. Haluan ihan peruspuhelimen, millä voi soittaa ja tekstata eikä mikään muu ole välttämätöntä. No käyn kahtelemassa niitä taas joku päivä.

Eilisilta meni sitten minigolfissa ja sen jälkeen Rossossa syödessä. Oli muuten tajuttoman hyvää ruokaa siellä tällä kertaa. Söin valkosipulikanaa, niin se oli kyllä todella hyvän makuista. Poikaystäväkin söi nopsasti oman ateriansa mutta miehen pojalla ei tainnut olla oma ateria nappivalinta. Hän söi lasten pitsan, johon oli kinkkua laitettu. Kun itse maistelin pitsaa kanssa, niin eipä se kyllä kummoista ollut. Tosi ketsuppisen makuista vaan. Miksihän aikuisten pitsat on siellä niin hyviä mutta lasten pitsat ketsuppimössöä. Ei voi käsittää.

Tänään sitten poikakaveri on lähdössä töihin pitkän kesälomansa jälkeen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mie puuhaan pojan kanssa päivät tällä viikolla. No saa nähdä mitä kaikkea keksitään. Tänään voisi ainakin kirjastossa käydä mutkan sekä hakemassa maitoa ruokakaupasta. Jos ilma vain selkiytyisi, pitäisi Linnanmäellekin mennä, mutta ei sinne sadepäivänä ainakaan kannata mennä.