Nonnih.. Asunto ei ole vielä siinä kuosissa, missä pitäisi, mutta ainakin löysin ittelleni tanssiryhmän. Oli muuten tosi kivaa yli puolen vuoden tauon jälkeen tanssia ohjatusti. Ja samoja liikkeitä tehtiin ihan eri tavalla, joten varmasti tulee monenmoista opettelua vielä eteen. Opettaja oli kyllähyvä, kun kiersi vielä katsomassa, että miten sujuu ja neuvoi henkilökohtaisesti. Vähän on tuo keskivartalon koonti hakusessa, mutta pitää palautella mieleen taas asioita.

Kävin tänään sitten yhdessä työhaastattelussa. Sitä kautta voisi saada keikkahommia illaksi tai viikonlopuiksi, mikä sopisi kyllä minulle. Nythän minulla on joka viikko kolme päivää vapaata, joten voisi sitä välillä viikonloppujakin viettää töiden parissa. Saa sitten nähdä, alkaako sieltä mitään kuulumaan vai ei. Toivottavasti kuuluupi. Ostin kaupungilta myös villaa.. Ajattelin kokeilla huovuttamista tässä joku ilta. Töissä huovutettiin ja oli niin huippua, että kotonakin voisi kokeilla pitkästä aikaa. Sitä varten kun ei tarvitse kovin kummoisia välineitä edes hankkia.

Tänään sitten ohjelmassa seuraa pesulaan tutustuminen.. Meillä ei taloyhtiössä ole omaa pesutupaa, vaan isännöitsijäfirmalla on omatoimipesula tuossa lähellä. Pitää sinne sitten rahtailla vaatteita, mutta onneksi on pyörä, millä saapi kuskattua vaatteet, ettei käsin tarvitse kannella.