Taas aika johonkin hävinnyt, kun on tullut oltua reissussa ja kohta taas lähdetään. Viime viikolla siis piipahdin Helsingissä käymässä tätini valokuvanäyttelyn avajaisissa sekä kokoustamassa. Samalla tuli nähty muutamaakin ystävää, joten oli mukava reissu. Pitää yrittää uudelleenkin vierailla sielläpäin. Mutta nooh huomenna lähden sitten kohti pohjoista, kun Kajaaniin suuntaan tällä kertaa. Pitää käydä vähän vanhempia ja sukulaisia siellä morjestamassa että nökevät minun vielä elossa olevan. Heh.

Jotain uuttakin kuuluu.. Ensi viikolla olisi sitten reissusta palattua kaksi työhaastattelua luvassa. Eivät ole oman alan hommia, mutta ovat ilta- ja viikonlopputöitä, joten arki jäisi vapaksi vielä ns. oikeille töille (milloinkahan mie niitäkin alan tekemään, kun aina kaikkea muuta ilmaantuu). No ihan kiva jos ainakin toisen noista paikoista saan, niin tulee aina hieman lisätienestiä ittelle. Tässäkin on alkanut ilmaantua kaikenlaisia juttuja, mihin tuota rahaa voisi laitella, niin pitää alkaa sitä ensiksi kasaan haalimaan.. :D Teehee.

Ai niin.. Kävin tänään muuten Kelassakin kyselemässä, kun eivät ole maksaneet miulle mitään sieltä, vaikka yli neljä viikkoa on mennynnä. Huuh. No tänän selvisi, että olivat päättäneet, etten voi saada peruspäivärahaa, vaan sitä toista mikä sen nimi nyt ikinä olikaan ellen anna lisäselvityksiä. No sanoin heille, että turha heidän on miulta lisäselvityksiä vaatia, kun olin viime syksynäkin vielä opiskelija niin ei miulla vaan tule tarpeeksi niitä työkuukausia tai viikkoja, mitä vaaditaan. Lopultakin suostuivat siis muuttamaan sen faktan, etten halua edes hakea peruspäivärahaa, vaan sitä toista.. Joten jospa sitä rahhoota tulisi kätöseenkin, niin voisi normaalimmin elellä ennen kuin alkaa työhakemukset tärppäilemään.