Huuh.. Tuki sitten tehtyä yhdeksän päivän työputki ja nyt on sitten vapaata. Ihan kiva. Harmi vain, kun mies on pohjoisessa, niin ei voi yhdessä viettää vapaata. No sain kuitenkin täksi päiväksi seuraa, sillä yksi ystäväni tulee Heinolasta täksi päiväksi Helsinkiin ja menemme yhdessä lintsille. Koko päivän saa siellä sitten huvitella, joten varmasti tulee olemaan kivaa.

Työtkin jatkuvat ensi viikolla. Sain tosin todistaa vuokratyön raadollisuutta, kun kolme meistä neljästä sai kuulla, että heitä ei tarvita ensi viikolla. Tuli siinä itsellekin hieman paha mieli, kun miulla vaan jatkui ja yhdellä toisella, joka oli tämän viikon sairaslomalla. Tosin kyllä mie tiesinkin, että meillä jo aiemmin vuokralla tulleilla on etusija jäädä tuohon hommaan, mutta ei se siti kivalta tunnu, kun yksi ainakin oli tosi pettynyt noista poislähtevistä. No pitää karaistua tämmöisten varalle, sillä oma oleminen firmassa on aivan yhtä höllässä. Toivottavasti saavat tilauksia, että voisin viikkoja tuolla olla, kun ilmapiiri on kuitenkin paikassa hyvä ja sinne pääsee vielä kätevästi.

Kävin sitten ostamassa tietokonepelinkin. Citymarketissa on ollunna simssin lisäosia halvalla, joten lopultakin 1,5 vuoden suunnittelun jälkeen ostin itselleni Sims vuodenajat ja vapaa-aikaa. No ok.. torstaina ostin jo ensimmäisen, mutta piti eilen vielä toinen hakea. Saapipahan sitä pelailla nyt sitten välillä. Ihan kivaa ajantappoa, kun värkkäilee siellä talojen ja niiden asukkaiden kanssa.