Nyt on sitten vuokrasopimus tehty. Kirjoittelin sen torstaina ja juttelin vuokranantajan kanssa muutosta ja remontista. Tarkoitukseni on tässä toukokuun aikana tapetoida sein't asunnosta sekä maalata katto. Avaimet minun pitäisi saada käteen jo ensi viikolla, niin sitten pääsee touhuamaan asuntoon. Saan kuulemma tavaroitanikin muuttaa tässä kuussa jo asuntoon ja vaikka jo asumaankin loppukuusta, jos haluan. Tosi ystävällistä vuokranantajalta, kun en maksa vuokraa kuiten toukokuust, vaan kesäkuun alusta lähtien. Nyt on sitten asuntoongelma ratkaistu.. Nyt pitää miettiä sitten enää työkuviot sekä huonekalut asuntoon. Onneksi huonekalujakin voi hankkia vähitellen ja ostaa ensiksi vaan jotkt ja vähitellen hankkia parempia tilalle.

Eilen kävin sitten pitkästä aikaa ulkona tuulettumassa. Kävin muutaman kaverin kanssa katsomassa Start Trekin ja sen jälkeen istumassa Koulussa yhdellä. Kauempaa en jaksanut istuakaan, kun oli niin hillitön nälkä ja väsy, että kotio teki mieli nukkumaan. Tosin kotimatkakaan ei sujunut ongelmitta, sillä kysyin yhdeltä kuljettajalta, että mikä yöbussi menee Varissuolle ja hän tarkisti sen aikatauluista ja tarkisti väärin! Hyppäsin sitten väärään bussiin ja päädyin väärään kaupunginosaan. Onneksi oli sentään viereinen kaupunginosa eli piti yöllä yksi kävellä sitten parisen kilsaa kotio vielä. No onneksi ei sentään satanut, kun ei tullut sateenvarjoa mukaan.

Elokuva oli kyllä hyvä. Voin suositella sitä lämpimästi kaikille. Myös niille, jotka eivät tunne Star Trekiä entuudestaan. Tuo elokuva selitti tavallaan alkua ennen ensimmäistä sarjaa ja ainakin minulle tuli paljon uutta tietoa. Myös näyttelijät olivat tosi ihania, joten kyllä.. Aika kului todella nopeasti elokuvissa enkä pitkästynyt, kun joskus tahtoo tapahtua, kun elokuva vain ei jaksa kantaa loppuun asti.