Kävin tänään sitten vuokratyöläisten toimipisteessä ilmoittautumassa työnhakijaksi. Ilmeisesti olen tarpeeksi luotettavan näköinen immeinen, kun sain töitä ennen kuin olimme läpikäyneet miun haastattelun. Tai no.. ehkä työnsaantiin vaikutti se, että pystyin aloittamaan heti eikä vielä ole niin väliä sillä, mitä teen. Ehkä sen jälkeen olisi syytä tarkemmin katsella hommia, kun saan tutkinnon ulos. Mutta huomenissa on siis aikainen herätys, sillä Malmilla on oltava jo seitsemältä aamulla. Pääsen viikoksi tai kahdeksi pakkaamaan karkkeja. Jee! :D Lapsena tuo olisi varmaan ollut unelmahomma. Nyt lähden ihan mielenkiinnolla katselemaan, millaista varastopuolen työt ovat, kun niitä en ole opiskeluaikana vielä tehnynnä. Tosin rajoitin kyllä töitä, mitä haen eli ei enää siivousalan töitä miulle. Kyllähän niitä tullut tehtyä, joten kokemusta olisi, mutta jotenkin siivousalan työt Helsingissä tuntuvat karmivilta. En tiedä miksi, mutta en pysty kuvittelemaan itseäni vaikka metroja puunaamassa. Iih! Voimia niille, jotka sitä työtä jaksavat tehdä.

Kävin myös silmälasejani näyttämässä sen ketjun liikkeessä, mistä ne ostin toissasyksynä. Eivät saaneet korjattua, kuten ounastelinkin, mutta ikävä kyllä niitä ei myöskään vaihdeta tai korvata, sillä silmälaseilla on aika lyhyt takuuaika, ellei ole itse ostanut lisätakuuta, mikä on kai vuoden tai kaksi. Eli lisätakuukaan ei olisi korvannut noita, jos se kestää vain vuuen. En tiedä selvitänkö vielä vakuutusyhtiöltä, korvaako ne. Voisi sitä kai kysyä, jos korvaavat valmistusvikoja. Valitettavasti päälleistumisia ei miun vakuutusyhtiö ainakaan korvaa.. sen sanoivat silloin pari vuotta sitten, kun korvasivat edelliset lasini.

Ai niin.. kävin tänään ostamassa hieman juhlakoristeitakin.. Ehkäpä niitä tarvittaisiin sitten valmistujaisissa lokakuussa.. ;) Vielähän ei tiedä meneekö gradu läpi, mutta toivottavasti menisi. Kun ei oikein tiedä kuitenkaan, mitä siinä vaaditaan, vaikka toisaalta ohjeita jne kyllä löytyy.