Maanantaina kävin sitten ensimmäistä kertaa itsekseni uimassa Samppalinnan maauimalassa ja oli kyllä huippua. Uinti vaikuttaisi olevan sen verta mukavaa, että huomaamatta kuluu siinä se 1,5h, kun polskuttelee altaalla. Minähän en paljoa viihdy altaan reunalla ja ilman kaveria ei tule ollenkaan siellä loikoiltua eli ole käynyt vain uimassa maanantaina ja tänään. Nyt on lihakset hieman väsyneet, mutta fiilis on upea, kun on saanut ittensä raahattua liikkumaan.

Maanantaina kävin myös työkkärissä ilmoittautumassa, mutta siitä tulit lyhyt reissu, kun viimosen työtodistus vielä puuttui. Jospa se tällä viikolla tulisi, nin pääsisi sinne todistuksia sitten näyttelemään. Huuh. No onneksi työttömyyttä kestää todennäköisesti vain elokuun alkuun ja sitten jatkuu jotkut työt. Saa nyt nähdä mitkä.

Ai niin.. Tällä viikolla houmasin myös että olisi hyvä osata perusaitoja, kuten pyörän korjaamista. Miulla oli takarenkaasta sisäkumi puhjennut, mutta kun en ikuna ole takapyörää pyörästä irrottanut, päätin viedä renkaan vaihdettavaksi liikkeeseen, etten ainakaan pilalle pistä pyörääni. Onneksi vaihtoivat renkaan nopeasti ja suht edullisesti selvisin, kun pelkäsin vaihdin maksavan kymmeniä euroja. Heh. Pitäisi kyllä itse opetella vaihtamaan, mutta pitäisi joku saada ensiksi opettamaan etten sähläisi ja hajottaisi pyörää vahingossa, kun itsekseni hääräilen.