Ok.. matkoina ja ajoissa mitattuna ei ole takana, mutta kaikkia vaadittuja lajeja tuli harrastettua ja vielä vesisateessa. Ei se sää taida olla esteenä urheilulle, kun pää on vain orientoitunut asiaan. Ennen se oli. Jos satoi vettä, ei ulos menty, paitsi tieten silloin, kun metässä oltiin. Nyt kuitenkin tietää, että sateella voi ulkona käydä urheilemassa. Kyllä sitä sen jälkeen pääsee takaisin lämpimään ja kuivaan asuntoon oleilemaan.

Tänään oli muutenkin päivä. Leppoisia oppilaita, joten opiskelu sujui aika lokoisasti. Huomiseksi saapi vielä tunteja hieman valmistella, kun sijaisuus vielä jatkuikin, mutta hyvä niin. Onpahan töitä eli tarkoittaa sitä, että uskalsin varata ajan kampaajalle. Sinne siis ensi maanantaina värjäyttämään ja leikkaamaan kesän hapsut pois, kun latvat todella kuivat ja rahisee. Ei niitä saa oikein hyvältä näyttämään millään, joten parempi leikellä hieman poies. Ja virkistää se mieltäkin, kun jotain uutta ilmettä saa itselle.

Ai niin.. vielä pitää ihan mainita, että kerrankin oli oikein mukava asiakaspalvelija kaupassa. Jos tuommoisia sirkiäsilmäisiä myyjäpoikia olisi useinkin, niin miusta varmaan tulisi shoppailuholikki. Mutta ainakin tuli hyvälle mielelle myyjän kanssa rupatellessa, tosin en mie kovin hapan sitä aiemminkaan ollut. heh. Mutta kiituksia Wiklund! Positiivisia työntekijöitä teillä.