Saa nukkua pitkään, mutta tämä tyttö herää kahdeksalta. Missä vika? Nooh.. kaiketi siinä etten osaa oikein nukkua pitkään enää. Menen suht ajoissa nukkumaan, joten aikaisin tulee herättyäkin. Tieten joskus tuo ajoissa nukkumaan meno venähtää ja sitten yöunet jäävät vähiin. Mutta tänäänkin olisi hyvin voinut vaikka yhdeksään asti nukkua, niin ei.  Ihmeellistä, kun eilenkin nousin jo seihtämältä.

Tuli muuten perjantai-iltana kokeiltua erästä uutta reseptuä, kun leivoin mustikkajuustokakun, joka tällä kertaa paistettiin kypsäksi uunissa. Se onnistui melko hyvin, mutta pohjan olisi pitänyt antaa kypsyä vielä hetkinen, mutta hätähousu meni hosumaan ja hivenen raa'aksi jäi. Täytteestä kuitenkin tykättiin, kun eilen syötin leipomuksen roolipeliporukalleni. Itse en oikein lämmennyt täytteen maulle.. jotenkin hmm.. No ei se pahaa ollut, mutta yksi pala riitti minulle. Onneksi muut kuitenkin pitivät niin, että kakku saatiin tuhottua.

Testailin eilen ropesession jälkeen sitten kipeää jalkaani, kun kävelin sen 5-6 km kotiin. Loppuvaiheessa alkoi tuntua enemmän ikäviä tuntemuksia jalassa mutta ei äitynyt niin pahaksi kuin lyhyemmillä matkoilla to ja pe, joten ehkäpä syynä ovat todellakin nuo kymmenen vuotta vanhat kävelykengät. Kai se olisi sitten uudet hankittava lopultakin. Monta vuottahan sitä olen harkinnut, mutta aina pitäytynyt ajatuksessa, että vanhassa vara parempi. Heh.