Kun heräilin tänään, ilma oli sateinen ja ukkonen kumu kuului jostain kauempaa. Äkkiä se kuitenkin loittoni ja sade laantui myös, joten nyt on jo kaunis kesäinen päivä. Tosin eilenkin oli hieno päivä ja sopivan lämmin, kun kävelin kaupunkiin ystävääni tapaamaan. Hänen kanssaan kävimme ostamassa liput Sinkkuelämään, jota lähipäivinä menemme katsomaan. Pitäähän se elokuva nähdä, kun sarjaakin tullut katsottua. Pystyy sitten vertailemaan toimiiko sarjana vai leffana paremmin ja onko elokuvassa samaa tunnelmaa, mitä sarjassa oli.

Eilen ei kuitenkaan maltettu lähteä kotio heti lippujen ostamisen jälkeen, vaan pitihän kaikki ilo irti ottaa aurinkoisesta päivästä, joten ei kun terassille istumaan. Se olikin ensimmäinen kerta tälle kesää minulle ja luulisin, ettei noita kertoja kauheasti tule edes kertymään. Oli kyllä mukava istua siinä leppoisa parituntinen ja juoda pari sidukkaa. Kyllä se maistuu ihan eriltä terassilla juodessa kuin kotona. Nyt se oli niin virkistävän ja raikkaan makuista, että  mausta piti oikein naatiskella.

Parin lasillisen jälkeen alkoi kyllä nälkä kurnia sen verran, että matkamme jatkui vieressä olevaan Amarilloon. Itse päädyin taas syömään kanabolilloja, kun ne ovat niin ihanan makuisia. Olen huomannut, että Amarillossa tulee tilattua lähes aina jotain kanaruokaa, mutta kun ne ovat niin hyviä siellä. Jälkiruoaksi oli vielä pannukakkua vaahterasiirapilla ja jäätelöllä, niin johan maittoi. Nyt voikin olla ulkona syömättä vähään aikaan, kun on se kuiten kallista lystiä, vaikka kivaa vaihtelua.

Huuh.. kun eilinen meni pitkälti kaupungilla, niin tänään pitää sitten taas noihin koulujuttuihin keskittyä. Puuhaa on vielä, mutta pitää itseä tsempata, että saan kasaan työn. Eli häätyypä tästä alkaa taas lukemaan ja kirjoittamaan..