On pyörinyt koko ajan silmien edessä tänään. En kyllä ikuna ole elokuvaa nähnyt, mutta tänään länttäilin hsm cd-karkki-paketteihin tarroja ehkä noin 1500. Kyllä tuossa hommassa sorminäppäryys ainakin kehittyy hieman, kun pitää aina taiteilla tai kasata jotain tai teippailla ja värkkäillä nopsaan. Sama homma jatkuu vielä huomennakin, sillä erä oli iso ja se on saatava varastosta pois tällä viikolla.

Tänään tuli muuten työpaikalle uusi tyttö, joka saapui saman henkilöstövälitystoimiston kautta kuin mie ja työkaverini. Ja huomenna pitäisi tulla taas joku uusi immeinen, kun hommia on paljon. Kuitenkin mie ja ekana paikalla ollut kollegani saamme kaiketi pisimpään olla talossa vuokralla, sillä tulimme ensiksi paikalle. Eli kun hommat vähenevät ensiksi tulleet lähtevät ensin. No ihan kiva itseäni ajatellen, sillä näyttäisi siltä, että tämä ja ensi viikko ainakin on töitä. Tietää siis mukavaa tiliä syyskuun lopussa itselleni. :) Pitää kuitenkin varoa sortumasta aivan älyttömiin tuhlailuihin, sillä ei sitä tosiaan tiedä, kuinka töitä sitten jatkossa on.

Huuh.. Tänään saakin sitten herkkuruokaa. Kävin ostamassa savustettua kirjolohta, mistä teen pastaa. Kesällä söin sitä leirillä ensimmäistä kertaa elämässäni ja oli kyllä mielettömän hyvää. Toivottavasti tulee sen verran ruokaa, että saamme samaa herkkua huomenna evääksi töihin. Pitää vielä keksiä, mitä sitä illalla sitten puuhailisi. Ensiksi mietin kirjastossa käyntiä, mutta kauppareissun jälkeen ei vain jaksanut enää lähteä marssimaan. Mutta pitää kyllä tällä viikolla käydä, kun tarvitsen lisää lukemista. Kun koulukiireet helpottaneet, tullut luettua 1-2 kirjaa per viikko. Saa nähdä pysyykö sama tahti jatkossakin.