Menin aamulla yhdeksäksi kouluun ja kesti iltayhdeksään, että kotio pääsin.Ensiksi oppituntia pitämään, sitten muita tunteja ja lopuksi opettelin kasveja tunnistamaan. Tiesithän, että pikkutalvikki on nimeltään Pyrola minor? Juu, minäkään en tiennyt sitä aiemmin. Tuommoinen söpöliini tuossa alhaalla, tosin kuivattuna nuivemman näköinen.

405px-Pyrola_minor_a1.jpg

Koulun jälkeen vielä tanssimaan, niin johan tuli päiväll mittaa. Mutta tanssi kyllä piristää mieltä ja kehoa. Harmi vain kun se loppuu jo kuukauden päästä ja ensi syksynä olisi muutenkin uuden ryhmän etsintä paikkakunnalta, missä sitten asunkaan.

Mutta hyviä uutisia.. Armas graduni on edennyt. Nyt sivuja on kasassa 30 eli puolet vaaditusta. Juhuu! Tavoitteena on saada 40 sivua kasaan ensi viikon aikana. Ihan realistinen tavoite, kunhan takamus vain pysyy penkissä ja jaksan kirjoittaa.No eilenkin tuli tekstiä kyllä pari sivua, kun keskityin hommaan, että ei se mahdotonta ole. Pitää itselle pitää peukkuja pystyssä, että into tehdä kouluhommia säilyisi nyt muutaman kuukauden ajan. On tässä nimittäin muutama muukin kirjoitushomma tehtävä.