Edellisessä kirjoituksessa mainitsin, että voisin laittaa kuvia kokkailuistani.. Nooh se ei onnistu. Olin meinaan onnistunut kuvien sijaan ottamaan kameralla videokuvaa ruoista ja vielä niin huonolaatuista, ettei siitä saa mitään irti. Pitäisi vissiin alkaa opettelemaan digikameran oikeanlaista käyttöä, kun itsellä aina ollut tavan filmikamera, mutta sekin on nyt tullut tiensä päähän. No ehkä joskus saan jotain kuvattua, kun helsingissä aina kaikenlaista parempaa kuitenkin kokkailee. Täällä tyydyn yleensä varsin simppeleihin ruokiin, kun yliopistolla saapi halvemmalla syyä.

Puh, kun nyt tekisi mieli olla aivan jossain muualla kuin soluasunnossa. Vaikka ajelemassa kohti pohjoista. Se olisi huippua, kun siellä on kuitenkin paljon lunta ja parina edellisenä pääsiäisenä ollut kivaa. Moottorikelkalla olisi niin mahdottoman kiva surruuttaa ja muutenkin mettässä hyöriä ja mökillä oleilla. No toivottavasti ensi pääsiäisenä sitten taas.

Jotain piristävää tässäkin päivässä kuitenkin ollut, vaikka ittekseni möllöttelen. Tuli ilmoitus, että pääsin kesällä sille leirille, mille halusinkin. Eli heinäkuussa lähden monen vuuen tauon jälkeen partioleirille leiriläiseksi. :) Siellä on muitakin, jotka ovat samaa koulutusta käymässä. Jänskättää hieman, että tunteeko sieltä ketään etukäteen, mutta onneksi siellä ainakin tutustuu uusiin immeisiin.  Kyllä mie uskon, että kiva leiri siitä tulee. Varsinkin, jos valmistun sitä ennen, niin saan siellä ihan huolettomin mielin olla ilman murehdintaa opinnoista ensimmäisen kerran.. hmm.. no varmaan yli kymmeneen vuoteen.