Viikonloppuna kävin partiokokoustamassa Helsingissä, jonne jäin sitten viikonloppua myös viettämään. Ja kannatti kyllä. Näin paljon kavereita, joiden kanssa kävimme yhdessä syömässä ja siiderillä tuossa lauantai-iltana. Leppoisaa oli rupatella ja nauttia mainiosta mustikkasiideristä, jota miekin naukkailin sitten ihan useamman lasillisen, mutta en liiaksi asti sentään. Ai niin ja nyt on käyty Ateneumissakin Picasson näyttely katsomassa. Oli kyllä mielenkiintoinen läpileikkeus hänen eir kausiinsa. Niin erilaisia töitä laidasta laitaan, mutta monia viehättäviäkin sillä näkyi kyllä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos joku ei ole vielä saanut aikaiseksi mennä näyttelyä katsomaan. Se taitaa olla vielä 6.1.2010 saakka se näyttely siellä eli ripeästi vain hyvää ja laajaa näyttelyä katsomaan.

Sitten vähemmän mukaviin aiheisiin. Olen saanut aivan rauhassa olla ja elää omaa elämääni, mikä on ollut mainiota. Sitten huomasin  entisen ukkoni eronneen nykyisestään fb:n kautta ja pian tämän jälkeen sain tämänkaltaisen viestin postiini miehen hellulta.

"Koska Herra X kannattaa avoimuutta ja rehellisyyttä ja haluaa elää sen mukaisesti ni teen palveluksen hänelle ja kerron muutaman totuuden. Kirjoittelimme ja flirttailimme yli vuoden kun teillä meni 'huonosti'. Tapasimme ja ihastuimme vuosi sitten joulukuun alussa kun hän oli kipeä. Harrastimme myös xxx silloin ekan kerran. Hän raahasi sut pohjoiseen vaikka petti ja tiesi erosta jo kuukausi aiemmin. Anteeksi jos tämä satuttaa, mutta rehellisyys ennen kaikkea."

Voitte arvata, että pilasi kyllä muutaman päivän osaltani oli totta vai ei. Ja itse asiassa en kyllä tiedä kumpaa edes uskoa eli onko totta vai ei.  Minut vain halutaan mukaan loukkaamisen takia, vaikka en ole ollut mukana mitenkään aikoihin. Mie en vain ymmärrä, miten aikuiset ihmiset eivät voi hoitaa erojaan rauhassa ja tyynesti, vaan pitää kiusata kaikkia muitakin siinä ohessa. Teki mieli sanoa monta kovaa ja loukkaavaa sanaa takaisin, mutta mitä se olisi hyödyttänyt. Joten päätin antaa olla. Kaipa nuo kaksi ovat toisilleen kuiten luodut, kun molemmat osaavat kiusaamisen ja pahan mielen teon kunnolla. Onneksi nykyinen miekkoseni, josta olen kiinnostunut, ei ole samasta veneestä veistetty. :)

Ja onneksi tänään on vielä mukava päivä tiedossa eli tästäpä katoan nyt roolipeliä pelaamaan loppupäiväksi. Wii!