Huuh.. Sain siis muutettua tavarat t'nne ja ensimmäistä kertaa tämä asunto näyttää jopa asuttavalta. On vieläkin tavaroita laittamatta oikeille paikoilleen, mutta olen ne kaappeihin piilottanut pois näkyvistä sentään.  Toivottavasti eivät vaan jää sinne, vaan saan ne laitettua ihan oikeille paikoillekin. Harmi kun en kuvia voi laittaa asunnosta, kun ei sitä kameraa ole.

Ei sitten tapetoitukaan seiniä vielä. Eivät ne missään hemaisevan kauniissa kunnossa ole, mutta pohjatyö n kanssa olisi ollut aika iso homma, joten en tiedä kannattaako ryhtyä hommaan, jos en saa ihan kunnon alennusta vuokrasta. Ainahan mie voin näkyvimmat kohdat peittää tauluin, kuten olen tehnytkin. Heh!

Muuten sitten tässä odotellaankin työttömiksi pääsyä. Työt loppuvat juhannuksena eikä vielä ainakaan ole tiedossa uutta. Tai no elokuussa saan jatkaa samaa hommaa, jos haluan eli raportti on olemassa, mutta olisihan se kiva löytää jotain uutta työtä, mistä saisi ihan kunnollista palkkaakin. No nyt on muutama paikka haussa, jospa pääsisi vaikka haastatteluun ainakin. :)