On se kyllä jännä, mien kiva on pelailla jotain roolipeliä konsolilla, kun sitä ei tarvitse yksin tehdä, vaan voi pelata yhdessä poikakaverin kanssa. Äkkiä siinä aika hurahtaa kun vuorotellen pelaa. Mutta sitten voi kaikki muuttua, kun Fable 2 ilmestyy. Sitä roolipeliä voi pelata co-oppina kahdestaan. Aivan huippua! No onneksi ei ole aivan hetkeen se tulossa, niin malttaa paremmin yrittää suorittaa opinnot loppuun yliopistossa.

Huomasin muuten, että olen blogissa kirjoitellut paljon erilaisista peleistä.. Miksi ihmeessä? No koska mie rakastan pelaamista. Minusta on mukava lautapelejä pelailla, pelata pc:llä, pelata konsolilla ja vielä pelailla roolipelejä pnp:llä. Ne vievät paljon vapaa-aikaani mutta toisaalta eihän se haittaa, kunhan en niiden myötä erakoidu. Mutta lautapelitkinhän ovat hyvin sosiaalista toimintaa. Vain harva peli toimiii kahdella hengellä, joten pitää aina pelikavereita kutsua mukaan.

Muutenkin mie olen huono pelailemaan   nykyään yksin. Pitää pelata jotain online-peliä tai sitten konsolia porukalla. Itselläkin olisi omassa opiskelija-asunnossa Dreamcast (tiiän, vanha kone jo mutta ihan toimiva) mutta ei sitä jaksa yksinään pelailla. Vanhoja pelikoneita on kyllä hauska tahkota taas porukalla. Pitääkin joskus kaivaa esiin 8-bittinen nintendo ja commodore 64, molemmat kun löytyvät varaston perukoilta. Ehkäpä sitten valmistumisen kunniaksi niillä voi tahkota (toivottavasti tämä tapahtuu kesällä)! :)

Ah.. Ilmakin on niin kaunis ja aurinkoinen, vaikkakin lumeton, niin taitaa tulla ulkoilupäivä vielä tästä päivästä. Ensiksi pyykit pyörimään koneeseen ja sitten voi hyvillä mielin lähteä ulkoilemaan tunniksi pariksi.