Eilen se palautettiin.. Nimittäin miun graduliini tarkastukseen. Vähän piti vielä hääsätä koululla ja poistella numerointia sisällyksestä, mutta palautettu on. Meni syteen tai saveen. Toivoisin saavani semmoisen suht hyvän arvosanan työstä eli c:n, mutta aika näyttää miten käy. Meillä kun ei työ tule takaisin, että korjaapa noita ja noita, kuten kaverillani, joka opiskelee ammattikorkeassa Iisalmessa. Hää kertoi, että oli palauttanut lopputyön, mutta tuli bumerangina takaisin korjausvaatimusten kera. Itse olen vuoden aikana kyllä ohjaajalle työtä näyttänyt, mutta lopullista versiota en näyttänyt, vaan palautin, kun en uskaltanut näyttää. Ajattelin, että tulisi taas pitkä lista muutosehdotuksista, mitkä masentaisivat turhaan, kun en mie sitä laudaturin paperia kuitenkaan hae tai saa, mihin ohjaajani on tuntunut välillä hamuilevan. Tai mistä sitä tietää, että hää olisi hamuillut vaan sen verta parannnuksia, että saisin työni vain läpi. Ei voi tietää. Siksi pieni hermostunut jännitys iskee välillä, mutta ei pidä sitä ajatella.

No mutta eilen sitten aamupäivän graduhössöttelyn jälkeen pääsin sitten hakemaan palkintoni. Iih eli kampaajalle! Vuoden ajan viihdyin vaaleaverikkönä eli normaalissa olomuodossani, mutta nyt tuli mentyä kampaajalle ja sanottua, että punainen väri kiitos raidoituksen tehtynä. Ja nyt on totuttelemista taas erinäköiseen nassuun. Mutta fiilis on kiva, kun on muuttumisleikkiin mennyt.

Kampaajan jälkeen näin vielä ystävääni, jonka kanssa hengailtiin koko iltapäivä iltaan saakka kaupungilla. Kuljettiin kaupoissa, käytiin syömässä ja kahvilassakin istumassa. Mukavaa oli, vaikka tunsin itseni välillä ylienergiseksi, kun edellisenä yönä oli 3h yöunta takana. Pitää uusia tuommoinen hömpöttelyiltapäivä, kunhan tulen Jojensuuhun uudestaan. Kyllähän sitä pakkaamaan ainakin on tulossa ennemmin tai myöhemmin. :) Mutta nytpä pitää alkaa valmistautumaan.. Tässä tänään lähdetään ajelemaan vielä kohti Tamperetta, missä miulla on kokous tännään.