Täällä taas.. Aamujuna toi ja tuntuu kurjalta. Olisi niin paljon kivempi olla koko ajan poikaystävän kanssa ja elellä yhdessä arkea, kun ollaan kuiten jo kaksi vuotta seurusteltu. Mutta ei.. Edelleen minua opiskelu pitää täällä ja häntä työt 450km päässä. Kyllä kypsyttää. No onneksi on sentään skype keksitty, niin saadaan kuvayhteys välillä. Piristää nähdä toinen edes siinä.

Viikonloppu  meni kyllä nopeaan. Perjantaina kävimme syömässä La Bodegassa. Sieltä sai espanjalaisvivahteista ruokaa ja syötiin ihan alkupalat ja kaikki. Itse kokeilin tapaksia alkuruoaksi ja herkullisia olivat. Pääruoaksi kanafilettä ja jälkkäriksi espanjalaista vaniljajälkiruokaa, niin oli kyllä ihania makuelämyksiä Minusta ravintola oli myös viihtyisä viettää iltaa. Suosittelen kyllä paikkaa, jos helsingistä etsitte jotain hyvää ravintolaa, missä käydä.

Lauantaina juhlimme kahdestaan poikaystävän syntymäpäiviä, kun hänelle tulee tämän viikon torstaina plakkariin 32w. Kävin Kajaanista ostamassa hänelle lahjan, mikä näytti tulevan tarpeseen. Hän sai teräksisen juomakolpakon, mistä kelpaa olutta naukkailla. :) Taisi tykätä lahjasta ja se on hyvä se, kun en haluaisi ikinä antaa mitään hyödytöntä lahjaksi, mutta liian arkinen lahja taas.. Ei sellaista ole kiva saada ellei juuri itse ole moista toivonut.. Leivoin vielä mansikkaleivoksia, ei ehkä nätin näköisiä mutta maku oli tärkeintä. Väliin laitoin kermavaahtoa, mansikkahilloa ja suklaarouhetta. Kaikki menivä parempiin suihin. Väsäsin vielä lauantaina broileripiirakan, mitä olen tehnyt viime elokuusta silloin tällöin ja kyllä on maistuvaa.Olen tuolla samalla reseptillä tehnynnä,  kun monissa kanapiirakoissa on aina homejuustoa, mistä kumpikaan emme juuri välitä. Tieten joskus voisi kyllä varioida tuota, kun keksisi miten.

Sunnuntaikin humahti vauhdilla, kun kävimme keilamassa ja Memphisissä syömässä yhdessä poikaystäväni ja ystäväni kanssa. Että tosiaan oli kyllä aika eläväinen viikonloppu, mutta välillä näin. Tosi kivaa oli ja nyt ärsyttää nököttää ittekseni opiskelijasolussa. No pitää tsempata itteeni puhtia, että jos nyt jaksan kesäkuun loppuun saakka urakoida, koittaa sitten kiitos ja valmistun. Vielä aikataulu on mahdollinen ja pitää pitää se sellaisena. Tsemppiä siis tarvitaan hurjasti!