Nonnih.. Nyt sitä vietetään viikonloppua ja vapaapäivää. Vielä olen vasta heräilemässä, mutta kohta tässä aletaan toimimaan, sillä täksi päiväksi olen kuitenkin jotain puuhaa suunnitellut. Nyt on tullut kohtalaisesti liikuttua täällä muuten. Keskiviikkona kävin tanssahtelemassa, niin kävelin sinne ja takaisin. Tuli kyllä tosi pirteä mieli liikunnasta. Eilen sitten menin ystäväni luo, jossa juteltiin ja juotiin teetä ja mustikkasmoothieta. Se mustikkasmoothie oli muuten todella hyvää. Hän taisi laittaa siihen mustikoita, banaania, rasvatonta maitoa, jogurttia sekä hieman hunajaa makeuttamaan. Ja se oli aivan ihanan makuista. Pitää varmaan itsekin kokeilla smoothien tekoa omalla blenderillä tässä joku päivä. Emme kuitenkaan vain herkutelleet, vaan illan päälle lähdimme kävelemään ja yhdessä tuli melkein tunnin lenkki tehtyä. Sen jälkeen päätin reippailla ja kävellä vielä kotio, jolloin lisäkilometrejä tuli vielä 5-6. Eli hyvä minnä.

Tänään sitten suunnittelin ensiksi peseväni pyykkiä pesulassa ja kun se on hoidettu, niin sitten voisi lähteä kävelemään kohti keskustaa. Ajattelin, että jos kävelen keskustaan ja citymarketilla, minne tulee matkaa se 6km, voin huoletta käydä cittarista ostamassa aivan ihanaa valkosuklaa-pähkinämoussea, jota saa vain sieltä. Sitten paluumatkalla voisi käydä kirjastossa ja tuossa parin kilsan päässä olevassa prismassa vielä ruokaostoksilla.  Tällaisia suunnittelin ja kohta pitää alkaa toimimaan, ettei päivä mene nuhjuamiseksi, niin kuin vapaapäivät tuppaavat joskus menemään.

Nyt on siis toinen työviikko takana ja ollut ihan kivaa. Kyllä ne oppilaat melkoisia persoonia ovat, mutta kyllä tuo työni tällä haavaa vielä mielenkiintoista ja hyvin vaihtelevaa on. Otan työn haasteen kannalta, sillä en ole koskaan toiminut erityisnuorten tai -aikuisten parissa, joten vähitellen alan oppia heidänkin maailmankuvaansa, joka on joisain asioissa niin samanlainen, mutta toisaalta aivan erilainen.