Tänään näin kahta ystävääni kaupungille ja kävimme yhdessä syömässä kiinalaisessa lounasruokaa. Oli muuten oikein hyvää ja ravintolakin oli kivan näköinen. Itse söin sipuli-härkää, kun ystäväni söivät inkivääripossua. Voisi mennä kyllä joskus uudestaankin tuonne, kun kiinalainen ruoka on hyvvää aina silloin tällöin syötynä. Tosin itsekin voisi opetella tekemään kiinalaista ruokaa.. ainakin hapanimelänkastikkeen valmistamisen voisi opetella. Mutta oli kyllä mukava nautiskella ruoasta hyvässä seurassa ja kierrellä sitten hetkinen kauppojakin, vaikka mitään ei mukaan tarttunutkaan.

Eilen oli muuten graduni esittely.. Pelkäsin, että dissaavat minut maanrakoon, joten olin positiivisesti yllättynyt, että sain fiksua palautetta, mikä oikeastikin hyödyttää. Eivät lähteneet ohjaajien ajatukset harhailemaan, että tätä tuota ja sitä pitää parantaa, vaan muutokset olivat realistisia ja toteutettavissa olevia. Tänään pitäisikin alkaa taas gradua työstämään, mitenpä sitä muutenkan perjantai-iltaansa viettäisi. :D No juu.. olisihan niitä kivempiakin tapoja, jos vaikka poikaystäväni voisi olla täällä, mutta pitää tyytyä kouluhommiin, kun häntä ei nyt näe. Ensi viikonloppuna sitten taas pääsee helsinkiin, onneksi.

Kyllä muuten huomaa, että musiikkimaku elää iän mukaan, mutta tietyt piirteet ovat pysyneet ja korostuneet. Olen aina pitänyt jollain tavalla kansanmusiikista ja viulumusiikista. Varsinkin taitavaa viulisti osaa arvostaa, kun tietää, kuinka hankala soitin se on soittaa. Kun pääsen yliopistosta poikkeen, voisi alkaa sitäkin soittelemaan ja harjoittelemaan. Varsinkin jotain rock-kappaleita olisi kiva soitella viululla. Mutta nyt olen eilen ja tänän kuunnellut korpiklaania youtubesta, kun siinä on sellainen kiva kansanamusiikin kaiku mukana. En minä aina noin raskaata  musiikista ole aina tykännyt, mutta ehkä raskas opiskelu vaatii vastaavat huvit ja kun en halua baareissa rällätä, kuuntelen sitten astetta raskaampaa musiikkia välillä rentoutuakseni. Tosin rehellisyyden nimissä on sanottava, että kuuntelen välillä kaikkea muutakin euroviisuesiintyjistä aina David arkenstoneen etten mie mikään musta metallisti ole.