Tässä taas kaikenlaista tapahtununna, niin ei ole ollunna aikaa päivitellä blogia niin maan mahrottomasti. Viime viikon loppu meni töissä ja sen jälkeen piti kotia järjestellä vierailua varten, niin aika kyllä hävisi tehokkaasti taas jonnekin. Ai niin.. Viime viikolla pääsin taas tutustumaan ihaniin suomalaisiin, kun kävelin töistä. Pari sellaista baaristabaariin matkaajaa tuli juttelemaan ja kyselemään rahaa bussiin. Sanoin, että ette tarvii, kun itsekin kävelin, mutta jatkoivat kolikoiden pyytelyä. Kun en lämmennyt ajatuksella, alkoi toinen miehistä tarjotella itseään bussilipun hinnalla. Tokaisin sitten hänelle, että sori, pitää tarkoin harkita mihin rahansa tuhlaa, kun itsekin työttömänä olen ajoittain. No ainakin pääsin heistä eroon sillä keinoin ja takaisin kotio.

Lauantaina piipahdin partiojutussa taasen, mutta ajatukset olivat kyllä sunnuntaissa, kun silloin oli tarkoituksena ystäväni saapua Yhdysvalloista tänne Turkuun vierailulle. Ja saapuihan hän. Vähän ollut jännää, kun pitää puhuan englantia koko ajan ja voin ylpeänä sanoa, että olen ymmärtänyt aika hyvin hänen puheitaan. Välillä pitänyt kysyä, että mitä tuokin nyt tarkoitti, mutta olisin voinut luulla kysyväni asiaa monta kertaa useammin.

Ystäväni ei ole koskaan käynyt risteilemässä, niin minnepä muualla matkamme eksyi kuin Viking Linelle ja huuh.. oli varmasti ensimmäinen kerta, kun minä join eniten matkaseurueesta eli kokonaista kaksi lasillista viiniä buffetin yhteydessä. Toinen ei koskenut alkoholiin ollenkaan, kun ei tuntenut tarvetta sellaiselle. Pitää kyllä hattua nostaa, kun itsekään en liiemmin arvosta enää jatkuvaa juhlimista ja juomista. Joskus sellainen on hauskaa, mutta huomaan, että nykyään tulee harvemmin ja harvemmin harrastettua sellaista. Ja miksipä pitäisikään, kun selvänäkin on vähintään yhtä hauskaa.