Juu-u.. On se todella mukavaa tietää, että minusta on nähty unta. Eihän se nyt sisnänsä haittaa, mutta kun unennäkijänä on se tyttö, joka pitää minusta liikaa. Huoh. Piti tänään sanoa monta kertaa ei, kun yrtti kook ajan silitellä selkää. Kun ei hää vain ymmärrä, mikä on soveliasta ja mikä ei. On ilmeisesti ihastunut aina eri ihmisiin töissä, joten pitää sitten odottaa, että hää iskisi silmänsä johonkin toiseen. No onneksi ei ole samassa ryhmässä kuin avustettavani, niin ei koko ajan tarvitse häntä kestää. Voi si muuten alkaa palamaan pinna jopa minulta.

No mutta jotain kivaakin tapahtunut. Täällä on nimittäin satanut viime päivinä lunta ja sataa taas. Aivan ihanaa olla lumisessa Turussa. Nauroinkin kaverilleni, että minä sen lumen tänne toin, kun hää sanoi, ettei ole vuosiin ollut niin lumista täällä kuin nyt. Kun lumipeitehän tuli tänne vasta vuodenvaihteen jälkeen eli ajallisestikin täsmäisi. ;)

Ai niin ja jotain kivaa kuulumista töistäkin.. Toinen osa kapioistani etenee hyvää vauhtia ja olen saanut uuden tehtävän töissä. Pidän siellä päivittäin aina puolen tunnin tanssituokion, missä lämmitellään, tehdään jotain helpojan itämaisen tanssin liikkeit' sekä venytellään. Piristää kummasti päivää ja ehkäpä päivittäisestä venyttelystä ja treenauksesta alkaisi olla hyötyä, kun sitä jatkaa pidemmän aikaa. Tänään pidin tanssia neljännen kerran ja ovat kyllä tykänneet kovasti. Huippua!