Lauantaina tuli sitten taas avusteltua polttareissa. Tällä kertaa olin apulaisena sulhasen kemuissa tekemällä ruokaa ystäväni kanssa sulhaselle. Hän sai itse  päätttää, mitä toivoi ruoaksi ja meidän tehtävänä oli toteuttaa toive, No toiveena hänellä oli kunnollinen pihvi, joten lähdimme sitten kauppaan hakemaan tykötarpeita.

Kaiken kaikkiaan valmistimme kolmen ruokalajin päivällisen. Alkupalana tarjoilimme pekoni-mozzarella-salaattia. Pääruoaksi oli naudanlihapihviä kermakastikkeella paistettujen vihanneksien kanssa sekä uusia perunoita kermaviilipakonikastikkeen kanssa. Jälkiruoaksi teimme vielä mansikkapiirakkaa, mansikkasorbetilla sekä marengeilla. Ilmeisesti Maut olivat kohdallaan ja ravintola Kahden kauppa sai oikein tyytyväisen vastaanoton.

Nyt otin sitten askeleen kohti jotain uutta. Ilmoitin tänään, etten jatka keväällä tekemääni työtä, vaikka uudesta ei ole tietoa. Olisihan se ollut pysyvä vaikka taas viideksi kuukaudeksi, mutta pysyvyydessään se olisi ollut samalla epävakaa. Palkka olisi ollut pieni ja kaikki arkipyhät ja työnantajan ajoissa ilmoittamat lomat olisivat sitä vielä pienentäneet. Eli olisin käynyt töissä mutta silti elänyt aika riskillä. Nyt vain pitää alkaa aktiivisesti hakemaan kaikenlaisia työpaikkoja, jotka kiinnostavat, että joku tärppäisi. Elokuun alussa on sitten edessä sähköpostirumba kouluille, kun pitää alkaa ilmoittelemaan, että olisin valmis tekemään sijaisuuksia. Huuh! Toivottavasti töitä sitten löytyisi ja enemmän alalta, mihin olen kouluttautunutkin.