Tylsää olla yksin kotona. Miekkoseni on kaupungilla juhlistamassa työtoverinsa läksiäisiä, joten hän tuloo kotiin hmm.. joskus. No kiva oli sentään nähjdä häntä lyhyesti kaupungilla ja käydä yhdessä syömässä pikaeinestä. Tällä kertaa kävimme scanissa ja ei kyllä ollunna hyvää. Muistelin, että heidän hampparit ois olleet paremmat, mutta petyin nyt kyllä pahasti. Ei enää miulle kerrosateriaa sieltä ainakaan.

Hommasin muuten matkustajakortinkin kuukaudeksi. Oli muuten kallis, kun en ole paikkakuntalainen vielä, vaan lokakuussa kaiketi sitten. Maksoi 70e, että huhhuh. Mutta toisaalta. Jo seuraavan viikon aikana tulee tuosta summasta takaisin jo 28e vähintään. Jos käyn iltasella vielä kaupungilla kavereita morjestamassa, säästöä tulee aina vain enemmän ja kortti maksaa vähitellen itsensä takaisin.

Ja kivaa.. Kuulemma työt jatkuvat taas maanantaina. :) Huippua, sillä mie olen tykännyt olla nämä ensimmäiset pari päivää. Saatiin vielä toisen vuokratyöläisen kanssa oikeat mässykassit viikonlopuksi. Eli kaikenlaisia karkkeja lähes kahden kilon edestä. No en mie niitä oikeasti aio syyä tänä vkl, ehkäpä osan säästän valmistujaisiin ellei ole paljon tulossa tuttuja käymään, joille noita tarjota. Mutta kannattaa siis tulla jatkossa kyläilemään meille.. ainakin niin kauan kuin olen tuolla töissä. Jos samanlaisia mässykässeja saadaan vielä mukaan jatkossa, niin voipi vieraillekin alkaa lahjoittelemaan napostelupusseja kotimatkalle.