Onpas ollut ihana viikonloppu ja aivan loistava sää mistä nauttia. Ystäväni tuli tänne perjantaina helsingistä viikonloppua viettämään ja eilinen menikin sitten keskiaikamarkkinoilla pyöriessä. Käytännössä ei pitänyt miun ostaa juuri mitään, mutta tarttuihan sitä mukaan kaunis lehtikoru, ruislimppu (missä ei ole ollenkaan hiivaa!), hunajata, makoisaa omenasosetta sekä siellä täällä tuli kojuissa jotain naposteltua. Ai niin.. tuokusejan ystävänä ostin myös tuoksuseosta, jota niitä myynyt mies miulle suosittelu. Ei se halunnut lemmennostatusta myydä, mutta kuulemma bardien ysrtiseos, joka lisää- inspiraatioita ja luovuutta oli minulle täydellinen. No ehkä hän aisti, että miulla on muutama tekemätön homma, jotka voisivat lopultakin tulla valmiiksi poltettuani ja haisteltuani seosta. ;)

Oijoi ja keskiaikasen päivän kruunasi herkullinen kolmen ruokalajin ateria Haraldissa. Jopa alkupalana ollut vihersalaatti oli aivan ihanaa siinä olleen herkullisen salaatinkastikkeen ansiosta ja minähän en edes yleensä syö salaatinkastikkeita, mutta sitä rakastin. Ja pääruoaksi kokeilin uhkarohkeasti lammassärää. En ole ikinä tykännyt lampaanlihasta, joten odotukset eivät olleet korkealla.. MUTTA mie yllätyin. Lammas oli sopivan ylikypsää ja ah niin mureaa, etten mie pystynyt puhumaan, kun makustelin vaan ihanaa makua suussani. Ruoka oli siis hyvää ja seura loistavaa! Kiitoksia ystäväiseni.. oli huippua, vaikka avojaloin pitikin kotio jo kävellä pitkän pävän jälkeen.. Hih!

Eilen illalla tuli sitten lähdettyä toisen kerran viihteelle Turun keskustaan täällä asumisen aikana. Mentiin ystäväni kanssa Marilyniin ja vanhat Kajaanin Marilyn ajat palasivat kyllä elävänä mieleen. Osa biiseistä oli uppo-outoja, mutta onneksi meitä vanhuksia hellittiin muutamilla klassikkobiisien variaatioilla sekä muutamilla ihan vanhoillakin kappaleilla. heh. Kun muut kiljuivat uusien hittibiisien aikaan, myö lähinnä innostuttiin vanhoista tutuista melodioista. Tällä kertaa ei edes tappiin asti oltu, vaan kahden jälkeen lähdettiin kiltisti kotioa kohti ja nukkumaan.

Tänään sitten saattelin ystäväni junalla, jonka jälkeen menin Sokokselle etsimään uimpukua. Olisin halunnut sporttisen, mutta niiden selkämykset olivat niin inhottavia, että päädyin lopulta tankkitoppiin sekä uimahousuhame yhdistelmään. Eli käytännössä ylläni näyttäisi olevan toppi ja lyhyt hame. Oli kyllä ihan söpön näköinen ja huomenna testanaa, pystyykö sillä uimaa. Jospa nyt kesän uimakelit sillä menisi, niin sitten voisin syksyksi katsella sporttiuimapukua uudestaan ja urheiluliikkeestä sillä kertaa sitten. Kävin vielä ennen kotiin tuloa uudestaan keskiaikamarkkinoilla, kun eilen huomasin siellä ihanan lohikäärmekorun, niin olihan minun se saatava ja tänään hain ihanaisen uuteen kotiinsa. Katselin vielä muutaman esityksen tänään ja nautin markkinahumusta, kunnes kotiuduin markkinahumusta kotioa selkä punottaen, kun en muistanut sinne aurinkorasvaa laitella. heh!