Oho.. 500 kävijää käynynnä miun sivuilla. Ihan kivasti ottaen huomioon, etten pidä puhdasta ruokablogia tms. Toivottavasti kirjoitukseni saavat ihmiset käymään toistekin. :) Mutta asiaan.. Eli millainen oli vappuni? No kiva sinänsä, vaikka vietettiinkin se Helsingissä. Aato meni ystäväni luona Kampissa, missä istuimme iltaa juoden omia juomia sekä boolia ja napostelimme ihmisten tuomisia. Oikein hyviä oli ja ilta meni kyllä nopeasti, varsinkin kun me olimme vasta yhdeksän maissa illalla siellä.

Sitten teimme vikaratkaisun.. En oikein tiedä kuka oli suunnitelman takana, mutta ei enää ikinä sellaista kiitos.  Lähdimme siis ulos kaupungille katsomaan vappuhulinaa.. No mitä muuta se suomalaisittain on kuin humalaista räknäilyä, tappeluita ja hillitöntä roskaamista ja käytöstä. Ja kun näin käyttäytyviä ovat suunnilleen kaikki keskustassa olevat, niin voi kuvitella millaista siellä oli. Huoh!

Oma seikkailunsa oli vielä päästä keskustasta Vuosaareen.Linja-auto pysäkki oli ihan täynnä ja oli tosi hankala odottaa bussia, kun joka välistä ihmiset yrittivät etuilla. Itselläkin alkoi pinna kiristyä muutaman humalaisen kanssa, jotka todella röyhkeästi yrittivät kiilata eteen. Meinasin ruveta räyhäämään ja tappelemaan, mutta onneksi itsehillintä oli kunnossa, sillä ei se putkassa yön viettäminen varmaan kovin hohdokasta olisi ollut. Bussissa istuimme siis kolmisin, kun ystäväni Tampereelta tuli meille myös yöksi. Siellä jotkut typerykset tulivat englannin kielellä iskemään ja olimme niin väsyneitä, että käyttäydyimme todella ikävästi, jotta pääsimme nopeammin heistä eroon. Onneksi älysivät kaikota pian muita epäonnisia häiritsemään.

Vappupäivä käynnistyikin hitaasti.. Vasta puolenpäivän jälkeen könysimme hitaasti ylös ja kaupunkiin emme selvinneet ennen kuutta, kun kaikilla oli niin väsynyt olo vähän nukutun ja pitkään valvotun yön jälkeen. Eipä se.. Meillä oli kyllä kivaa täällä. Syötiin leipomaani vadelmapiirakkaa, höpistiin sekä soitettiin guitar heroa, että nopeasti se aika kuluikin. Kun sitten kaupunkiin pääsimme lopulta, menimme isommalla porukalla syömään eli mukana oli lähes kokonaan se jengi, jonka kanssa aattoa juhlistimme. Oli kyllä hyvää ruokaa Memphisissä! Itse söin kanaburgerin ja tykkäsin todella paljon. Kun lopulta hyvästelimme ystävämme, jotka lähtivät ajamaan Tampereelle tai omaan kotiinsa, lähdimme itsekin metrolla Vuosaareen. Univelkaa oli sen verran, että taisimmekin molemmat uinua jo kymmenen maissa illalla telkkarin ääressä. mistä havahduimme sen verran, että kömmimme makuuhuoneeseen nukkumaan. Nyt on kuitenkin koettu eka Helsingin vappu ja luulen, että jossain mökillä tms, missä olisi voinut saunoa ja oleilla rauhassa, olisi ollut vielä hauskempaa. Ehkäpä sitten seuraavana vappuna niin..