Kyllä taas on tullunna valvottua.. Tuntuu, että hommia on aina niin paljon, ettei nukkumaan vain ehdi. Sitten toiveajattelee, että viikonloppuna minä nukun. No ei siihen enää montaa päivää ole siis viikonloppuun. Paljon kuitenkin ehtii sitä ennen vielä tapahtua. Huomenna minulla olisi graduni käsikirjoituksen esittely ja se tosiaankin on käsikirjoitus ei mikään valmis sepustus. Kai se nyt saattaisi pienin lisäyksin jo mennä läpi, mutta miksi riskeerata ku hieman enemmällä työllä saa tod. näk. arvosanankin nostettua paremmaksi. Huomenna on kanssa viimeisten tuntien pito. Jee! Sitten alkaisi olla nuo pedagogiset kasassa. Ensi viikolla olisi enää kaksi tuntia niitä ja pe käyn muutaman tunnin kuuntelemassa ja se olisi siinä. Ihanaa!

Heh.. rupesin tässä miettimään, että mistäköhän osaisin kirjoittaa tänne blogiin, niin eipä tule kyllä paljon muuta kuin kouluhommia mieleen. Niihin kun keskityn viikot ja ensi viikonlopun. Sitten onkin vaihtelua kahtena seuraavana viikonloppuna, kun menen partiotohinoiden takia Kajaaniin ja Helsinkiin. On kokoustamista ja kilpailua tiedossa ja pääsee samalla poikaystävää näkemään. Sitä kyllä aina uottaa kun nyt keväällä jouduttu näkemään vähemmän. Minä en vain malta kovin paljon kouluhommia tehhä, jos toinen on läsnä ja lähellä, ku tuntuu, että silloin pitää toisen seurasta nauttia ku siihen on mahdollisuus. Ehkä sitten voisi koulujuttujakin saada aikaiseksi, jos emme tapailisi niin harvoin, mutta sen asian pitäisi korjaantua kesällä.. kahden vuoden kärvistelyn jälkeen.

Kohta pitää mennä luennolle.. Tällä kertaa päivittelin blogiani koululta, kun ei ruvennut typerä muistitikku toimimaan. Mie en ymmärrä, että miksi kaikki tikut ei toimi kaikissa koneissa? Itselläni on kaksi tikkua, jotka molemmat toimivat kotikoneessani mutta koulun koneissa toimii jompi kumpi ja hyvin harvoin kumpikin. Saa aina arvailla, mikä nyt toimisi. No kuitenkin.. olisin halunnut gradua kirjoittaa tässä eteenpäin joutessani, niin eipä sitten oikea tikku toiminut ja jäi homma nyt kotiin. Tyhmää, kun haluaisin mennä suht aikaisin kuiten nukkumaan, etten ole huomenna sekaisin kuin seinäkello.