Juu.. Aikaa on mennyt edellisestä kirjoituksesta ja onhan tässä kaikkea taas tapahtunut. Kevät ei niin ihmeellistä aikaa ollut, kun oli töitä tahi töiden odottelua. Mutta niin.. jospa ei siitä sen enempää.

Kesä on siis ennättänyt Turkuunkin. Ihan vihreää ja vehreää kaikkialla vaikka ilmat eivät vielä lämpimämmästä päästä olekaan. Nautin silti kovasti ilmoista. Nyt vain pitäisi ensi viikolla pyöräkauppaan lähteä, niin liikkuminen vapautuisi huomattavasti, kun ei olisi linja-autojen ja jalkojen varassa vaan. Mutta niin se on ensi viikon asia se.

Tänään tässä ystävän kanssa toivutaan miniristeilystä. Innostuttiin drinkkejä kaatamaan useampi eilisen aikana, nukkumaan vähän ja syömään hyvin, joten olo hieman heikohko pääasiassa unenpuutteen takia. Pitäisi kuiten jotain tehdäkin tänään, että näkee ystäväni Turkua. Ehkäpä vien hänet Käsityöläismuseoon, kun itselläkin on se näkemättä. Tai olen nähnyt mutta vuosia sitten. Noh katsellaan.. itse nukkunut hieman ja toinen vielä päiväunilla.. Jospa alan häntä ensin herättelemään unten mailta. :D