Sairauksista selvittiin ja ilmeisesti minä en saanut tartuntaa. Mie en kyllä ymmärrä miun kehoa, kun ei taudit vaan pure. No parempi se niin on, mutta on vain jännä homma. Vieläkin täällä Helsingissä oleillaan.. Piti eilen jo lähteä pois (tai oikeastaan perjantaina), mutta enhän mie malttanut. Kun sitten ei ole oikeasti tietoa, milloin tulen seuraavan kerran, niin ei halua lähtä poikkeen sitten ies. Jospa sitä huomenna ottaisi suunnan kohti Joensuuta.. kun pitää sinne kasvitieteelliseen puutarhaan taas kiltisti taapertaa.

On kyllä tullut kouluhommista lomailtua, kun viikkoon en ole niille korvaani lotkauttanut. Täällä pyörivä pikku mies pitää kyllä huolen, että tekemistä on ollut muutenkin riittämiin. Tänään kuitenkin yritän aloitella hommeleita tekemään. Tähtäimessä on saada yksi kouluhomma (joka gradun ja kandin lisäksi enää kirjoitettava) hyvälle alulle. Sen ei onneksi tarvitse olla pitkä, mutta onhan vain jäänyt roikkumaan. Olen kyllä sen huomannut, että itse asetettuja aikatauluja on hankala pitää. Jos taas joku muu asettaa aikataulun, niin sitä tulee noudatettua kyllä. Miksihän asia on noin? Olenko vain laiska, kun en saa itteäni motivoitua?

Nooh.. Onpa nuo kouluhommat muuten tullut tehtyä, mutta sitten jäljelle ovat jääneet nämä päivämäärättömät työt. Tosin gradulla taas ei ihan hengenhätä enää ole. Sainkin kuulla toissa viikolla, etten voi valmistua heinäkuussa. Vanhan tutkintojärjerjestelmän mukaan valmistuvien työt tarkastetaan ensiksi ja sitten vasta uudet. No.. kuulemma noita vanhan järjestelmän mukaisia graduja on niin paljon tarkastamatta, että miun aletaan kahtoa läpi vasta lomien jälkeen. Huoh! No eipä mahda mitään. Voihan sen valmiiksi yrittää saada, ettei tarvihtisi murehtia enää sitä, sen kuin vain palauttaisi sitten.