Nyt on yksi sivu gradua kirjoitettu. Pitää vielä yrittää toista saada aika pitkälle tänään. Kaikkiaan sivuja kasassa 28. Huuh.. Sitten alkaakin tekstiä tulla, ku pääsen haastatteluja lisäilemään. Onneksi. Kunhan saan viimeiset litteroitua auki. Vielä olisi muutama purettavana haastattelujakin. Ehkäpä tänään saisin yhden taas viimeisteltyä, niin tulisi parempi mieli ittellekin. Siinä kun ei olisi paljoa enää jäljellä.

Tulee sitten tietokoneella istuskeluunkin hieman taukoa. Lähden isääni tapaamaan Kajaaniin pariksi päivää ja siellä ei tietsikkaa ole. Tosin tapaan myös veljeni, millä kone löytyisi, mutta enköhän mie muutaman päivän ilman selviä. Ajattelin ottaa tenttikirjani matkaan, niin sitä voin sitten lueskella iltaisin ja matkalla. Ainakin perjantainen junamatka on puuduttava, jos ei ole mitään tekemistä. Pitää näet istua yli 6,5 tuntia junassa. Se on pitkä aika se.

ai niin ja perjantaina pääsee herkkuja leipomaan. Ajattelin ehkä pienen täytekakun tehdä tms, kun kultani täyttää ensi viikolla vuosia, niin viikonloppuna sitä voidaan rauhassa juhlistaa. Ehkäpä saan joistain tekeleistä ihan kuvan otettua ja tänne laitettua (jos siinä tilanteessa muistan). Kuitenkaan vielä en tarkemmin halua paljastaa, mimmosia herkkuja olen miettinyt, sillä poikaystävänikin lukee tätä blogia ja haluan yllättää hänet  ettei tiedä, mitä odottaa. Että jälkikäteen leipomuksista enemmän.