Jee.. Nyt ei tarvitse pariin viikkoon pitää opetustunteja. Ensimmäinen kymmenen tuntia kasassa ja opetuskokeilukin tuli pidettyä. Ensi viikolla, pitää kuunnella alakoululaisten opetusta muutama tunti, mutta kuuntelu on helpompaa kuin  opettaminen, vaikkakin tylsempää. Ainakin iltaisin voi sitten muita juttuja tehdä ja miettiä, kun kyllä noita koulujuttuja näyttää piisaavan.

Tänään tuli luettua taas kasveja koulussa ja käveltyä ihanassa lumimyräkässä se 9 km. No hyvällä talvitakilla ja kengillä helposti kävelee eikä viima paljon haittaa menoa. sai hieman pohjetreeniäkin, kun käveli 15 cm syvässä hangessa. Alkoi jonkin ajan päässä pohkeissa tuntumaan kävely, mutta hyvä homma vaan. Pohkeita, kun harvemmin tulee treenattua ellei metässä sitten liikuskele.

Nyt pitäisi ilta viettää opiskellen. Tein tuossa äsken pois tulevan viikonlopun kokousasioita ja lähetin sen takia muutaman sähköpostin. Pitää perjantaina  tuohon kokousmateriaaliin vielä perehtyä, jotta on paremmin valmistautunut kokoukseen. Onneksi junassa on hyvää aikaa, kun matka kestää sen 4,5 h tuonne Tampereelle. Taidanpa alkaa kirjoittamaan ja tenttiin lukemaan.. Tänä keväänä olen kyllä tosi paljon jaksanut puurtaa, ainakin omasta mielestäni. Ehkäpä valmistuminen voisi todellakin olla totta kesäkuussa. :)