Taas meni viikonloppu nopsasti ohi. Olin Helsingissä vahiteeksi, tosin lauantaina kävin päiväseltään Päivölässä kokoustamassa. On kyllä.. Aloitin uuden luottamustoimen harrastuksessani vuodenvaihteessa, niin tosi rankkoja nämä kokoukset alussa. Pääsä vain humisee, kun opittavaa tietoa on paljon. Mutta puolisen vuotta kuulemma yleensä mennyt, että on päässyt kunnolla asioista kiinni, joten eiköhän tämä tästä.

Henkisesti rankemman lauantain jälkeen, halusi sitten lepuuttaa itseään sunnuntaina ja tuli taas pelailtua Oblivionia yksin ja yhdessä. No onneksi tein sentään jotain eli leivoin kinkkupiirakkaa ja ruoaksi söimme jauhelihalla täytettyjä lettuja. (näiden reseptit ja kuvat voin laittaa tänne, kunhan saan ne poikaystäväni kamerasta) Oli kyllä hyvää sunnuntairuokaa ja vielä suht edullista.

Eilen sitten palailin takas kotia ja luennollakin kävin istumassa, tosin tänään saanut sitten päivän tehdä kotona hommia. Olen kirjoitellut koneella koulutyötä, missä arvioin Hobittia etnisyyden ja rasismin näkokulmasta. Kerrankin vinkeä koulutehtävä, jota on ihan mukava vielä kirjoitella.Mutta näin se arki on taas koittanut ja arkea on luvassa koko pääsiäisen ajan, kun jään tänne kirjoittamaan graduani sekä lukemaan ensi viikon tenttiin. Jos lähtisin lomailemaan saattaisi tenttiin lukukin jäädä niin vähäiseksi, että ehkä nyt on parempi tsempata ja  yrittää ja levätä sitten työttömänä heinäkuu.