Jee.. Eli nyt on biologian tehty viimosta tenttiä myöten. Kävin tänään Botanialla opiskelemassa 3,5h vielä, jonka jälkeen tein heti suullisen tentin. Helppohan se oli luetella kasveja latinaksi ja suomeksi, vaikka jäsnkätti pirskatisti ja takeltelin sanojen oikein ääntämisessä. Mutta läpi meni, että heilahti ja napsahti vitonen tuosta. No ikävä kyllä ko. kurssi oli vain 1 ontopisteen, joten hyvä numero ei hetkauta suuntaan tai toiseen bilsan numeroa, mutta ei se mitään. Nyt on sivuaineet valmiina ja voin hakea kokonaisuusmerkinnän biologiastakin, kunhan tentti tulee rekisteriin näkyviin. Eli kaiketi elokuun alussa hoidan tuon kuntoon. On kyllä hyvä mieli. Enää huominen kypsäri, se höbittityö loppuun ja gradun palautus.. Sitten meikäläinen valmistuukin yliopistosta. Uskomatonta. :O

Kohta pitää lähteä juna-asemalle kävelemään poikaystävääni vastaan.  Hän tuleekin tällä kerralla junalla tänne, mikä oli varmaan ihan fiksu veto ottaen huomioon ruuhkat juhannusliikenteessä. Kun normaalistikin liikenne on tukossa Heinola-Mikkeli välillä viimeistään, niin mitä se nyt onkaan, jos kuljettajien hidastelu-uhkaus toteutuu.

Ai niin.. Sain tässä iltapäivästä ja eilen hieman siivottuakin. Oli aivan hillittömästi turhaa paperia kerääntynyt taas lattioille pyörimään. Kaikki kävin läpi mapittaen hyödylliset ja heittäen kierrätykseen turhat. Kaksi sylillistä sainkin roskiin paperia taas kantaa, että vähänkö turhaa sälää taas kertynyt kevään mittaan. No ei täällä ole vasta kuin lattia raivattu ja imuroitu. Huomenna ajattelin vielä kopistella matot ja pesaista lattiat, niin sitten saa rauhassa ottaa vastaan juhannusta.