Huuh.. Ei ole taas ehtinyt vähään aikaan blogeilemaan, kun olen ollut menossa. Viikonloppu sujui Kajaanissa, missä olin avustamassa partiokisoissa. Oli ihan mukavata, vaikkakin lauantai oli kyllä pitkä päivä. Heräsin jo aamuviideltä ja puoli seitsemältä olin jo kisapaikalla. Äipän luo ennätin vasta yhdeksän maissa illalla, mutta ihme kyllä jaksoin katsoa illalla vielä euroviisut torkahtaen vain hetkeksi niidrn aikana. Minusta Ranskan ja Espanjan esitykset olivat kivoja viisuissa. Harmittaa vain, että sellainen hyvä leppoisa musiikki ei noissa pippaloissa pärjää. Ainakin minusta ne toiseksi ja kolmanneksi tulleet kappaleet olivat aika mitäänsanomattomia musiikillisesti ja paljon huonompia kuin muutama vuosi sitten ollut Kreikan kappale, joka silloin voitti viisut. Se laulu jäi soimaan päähän, mutta enintä osaa lauantain kappaleista en enää edes muista.

Kajaanista matkasin eilen sitten Helsinkiin poikaystäväni luo. Hän on nyt lomalla puolitoista viikkoa, kun hänen poikansa on käymässä täällä myös. Tänään lähdimme porukalla keilaamaan ja ihan kivaa oli. Sain viimeisellä kierroksella hyvän sarjan.  Pisteitä tuli 130. Joskus vuosia sitten tein usein tuollaisia sarjoja, mutta viime vuosina tulokset ovat jääneet paljon laihemmiksi, joten toivottavasti vähitellen alkaisia nuo sarjat taas parantua.

Kävime myös lelukaupassa tai oikeastaan Stockmannin leluosastolla. Poikaystäväni mukaan tarttui leijja ja radio-ohjattava pikkuauto, mikä parhaillaan surraa edestakaisin asunnossa. Minäkin innostuin ostamaan, vaikka ei olisi pitänyt. Satinhan esimerkin seuraamana ostin 1000 palan palapelin. Kuva on Luis Royon tekemä fantasiakuva, joka sopisi kyllä meidän seinälle. Itse asiassa palapeli on alla olevan kuvan näköinen. Minä vain en tiedä, että mihin palapeliä kannattaisi alkaa kokoamaan. Meillä ei ole mitään ohutta vanerilevyä, mihin sen voisi koota. Voiko sen tehdä esimerkiksi ruokapöydälle ja sitten siitä liimata kokoon? Vai mihin te immeiset sitä kokoatte?

29200_xx_S2_1.jpg